Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Biogaia vagy Espumisan csepp?

Biogaia vagy Espumisan csepp?

Figyelt kérdés

Este nagyon sokat sír az egy hónapos babánk. Biogaiat használunk már kb 3 hete ,de nem sok változást vettem észre. Érdemes lenne kipróbálni az Espumisan cseppet? Nagyon mohón eszik, böfizni ritkán tud , ellenben puki az sok van. Tápszeres baba amúgy.

Szerintetek? Már nem tudom mit találjak ki, mert így mi sem és ő sem piheni ki magát. Ilyen teák és társaik nem érdekelnek, nem váltak azok sem be, az Espumisan érdekelne, hogy hatásos lehet-e? Segítsetek légyszi,ha tudtok egy szavazattal! Espumisan csepp vagy Biogaia?

márc. 3. 21:44
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Espumisant ma venni fogunk és megpróbáljuk. Ennél rosszabb már nem lehet.
márc. 4. 01:47
 12/18 anonim ***** válasza:

Kitartást nektek kèrdező🙏 Majd írj a fejleményekről.Kívánom hogy legyen jobb, mi ezen keresztül mentünk.

márc. 4. 06:44
 13/18 anonim ***** válasza:
Nálunk az Infacol segített valamennyit, de sajnos erre nincs csodaszer szerintem, csak idővel jobb lesz, ki kell bírni addig valahogy, és lélekben erre készülni és berendezkedni minden este. Mi pl. sokkal jobban viseltük zenére ringatással, tánccal. Az alkaron hasaltatás is nagyon jó volt + a rezgős pihenőszék. Nekünk bejött az, hogy 3 hó körül van egy vízválasztó pknt. 11-12 hetes kora körül egyik napról a másikra múlt el.
márc. 4. 11:53
 14/18 anonim ***** válasza:
Nálunk sokat segített még a hordozóban való ringatás a kedvenc zenéjére vagy fehér zajra.
márc. 4. 12:15
 15/18 anonim válasza:
Mindkét gyerekem tápszeres, hasfájós volt. Nekünk a Biogaia jött be, mind a kettőjüknél.
márc. 4. 12:28
 16/18 anonim ***** válasza:
Még egy szavazat a mindkettőre. Kb 3 hetesen kezdtük, nem tudom melyik használt végül is, de hatványozottan jobb lett utána a helyzet, nem is számított utána "hasfájós" babának. Volt néha egy-egy rosszabb nap, de azok egyedi esetek, ritkán. Annyi hogy espumisanból még mindig az első üveget használjuk, a biogaia iszonyú gyorsan fogy, és sokkal drágább is.
márc. 5. 12:00
 17/18 anonim ***** válasza:

a biogaia ami nekem van, 5 csepp kell belőle és az van a dobozra írva hogy 21 napig elég ez at adag, drága bevallom de ez az ami használt szerintem így szedi továbbra is.

márc. 5. 12:29
 18/18 anonim ***** válasza:
Nekunk egyik sem jott be. Igazabol az ido volt, ami segitett (mi nem dugdostunk semmit a fenekebe, pedig errol hallottam remtorteneteket es a kulonfele keszitmenyek sem valtak be) egyszeruen "megtanult" pukizni/kakilni. Nekunk azota sincs gondunk ezzel, neha olyanokat porlaszt, hogy azt hittem kette szakadt. :)
márc. 8. 18:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!