Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mivel foglaljam le a 3 hónapos...

Mivel foglaljam le a 3 hónapos babámat?

Figyelt kérdés

A kislányom elég sokat bukik étkezések után és kiskorától elég sokat volt kézben hordozva mert ha letettük vízszintbe állandóan bukott nagy mennyiségben

Nagyon megszokta hogy kézben van de azért néha elvan pár percre a játszószönyegen

De úgy veszem észre hogy unatkozik és azért nyűgös pedig annyi játéka/csörgője van de ezek nem kötik le

Akkor nyugodt hogy ha viszem a kezembe körbe a házba és beszélek hozzá

Ezzel nincs baj de leszakad a hátam a sok cipeléstől(hordozókendőt nem szereti)

Már fent van két étkezés között 2-2,5 órát, mivel foglaljam le őt

Akiknek a babája ilyen kézben hordozós volt hogyan szoktattátok le vagy ő magától leszokott róla és elkezdték jobban érdekelni a játékok

febr. 29. 09:31
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Isabella Marie swan
jún. 21. 22:49
 22/32 A kérdező kommentje:

És?azért találták ki ezt az oldalt

Nincs a közelemben egy nagyszülő sem és a családomban nincs kisebb baba akin gyakorolhattam volna a párommal ez az első baba és csak azért mert nincs a gyereknevelében gyakorlatom nem kellett volna gyereket vállalnom?

Érdekelnek mások tapasztalatai akik tudnak értelmes válaszokkal szolgálni vagy megnyugtatni ez akkora baj?

jún. 21. 23:01
 23/32 anonim ***** válasza:
Anyukád meghalt vagy messze lakik?
jún. 21. 23:07
 24/32 A kérdező kommentje:
Messze lakik és sokat dolgozik
jún. 21. 23:08
 25/32 anonim ***** válasza:
És az anyosod is messze lakik?
jún. 21. 23:10
 26/32 A kérdező kommentje:

Az anyósomról inkább ne is beszéljük😂

Megsértődött rám mert megkértem hogy ne tegyen fel facebookra képet a kicsiről(mi sem teszünk fel )és azóta csak havi 1x jön

jún. 21. 23:14
 27/32 anonim ***** válasza:
És ti tényleg Szlovákiában laktok?
jún. 21. 23:18
 28/32 A kérdező kommentje:

De itt igazából az a gond hogy sok első babás anyuka jön ide kérdéseket feltenni és olyan válaszokat kap mint én ehhez a kérdéshez pedig csak egy kis tanácsot szeretnénk de helyette elveszik azt a maradék önbecsülésünket hogy érezzük magunkat még szarabb anyának

És aki olyanokat írt valószínűleg az első babánál neki is voltam kérdései csak a csalásnak tették fel

jún. 21. 23:19
 29/32 anonim ***** válasza:
Én 26-éves vagyok és nekem még nincsen gyerekem,de amikor én voltam kisbaba akkor én nekem voltak nagyszüleim meg a nagymamám hordott engemet legtöbbször bölcsibe
jún. 21. 23:21
 30/32 A kérdező kommentje:

25 vagyok és a mi generációnk márcsak ilyen…szülök messze és dolgozniuk kell, gyereknevelésről ha olvasol mindig mindneki mást tanácsol még az orvosok is különböző véleményen vannak de te neveled egyedük a gyereket meg főzz,moss,takaríts,legyél jó feleség,…és néha jól jönne egy kis pihenés

Amikor én voltam kicsi a nagyszüleim vigyáztak rám amikor anyumnak dolga volt.A mamám 52 éves korától nyugdijas volt és én ha orvoshoz szeretnék menni akkor hogy ne kelljen betegek közé vinni a kicsit 1 hónappal hamarabb be kell jelentenie a páromnak a szabadságot

Nagyon könnyű az anyagaság😅

De azért élvezem minden percét

jún. 21. 23:30
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!