Mivel foglaljam le a 3 hónapos babámat?
A kislányom elég sokat bukik étkezések után és kiskorától elég sokat volt kézben hordozva mert ha letettük vízszintbe állandóan bukott nagy mennyiségben
Nagyon megszokta hogy kézben van de azért néha elvan pár percre a játszószönyegen
De úgy veszem észre hogy unatkozik és azért nyűgös pedig annyi játéka/csörgője van de ezek nem kötik le
Akkor nyugodt hogy ha viszem a kezembe körbe a házba és beszélek hozzá
Ezzel nincs baj de leszakad a hátam a sok cipeléstől(hordozókendőt nem szereti)
Már fent van két étkezés között 2-2,5 órát, mivel foglaljam le őt
Akiknek a babája ilyen kézben hordozós volt hogyan szoktattátok le vagy ő magától leszokott róla és elkezdték jobban érdekelni a játékok
10-es, 3 honapos babarol beszelunk konyorgom! Ekkora baromsagot hogy lehet irni? Valoszinuleg teged is ennyire elhanyagoloan neveltek, ezert van 0 megertesed.
Egyebkent kerdezo, nekem eszembe jutott, hogy anno reflux miatt mit csinaltunk, orvos tanacsara.
Szoval nappal eves utan rogton bufiztettem 20-30 percig, utana pedig beultettem az autos hordozoba a babat, kb 20 percre, vagy kevesebbre, ahogy birta.
Ez igy nekunk sokat segitett, mert nem vizszintesben volt ugye es addig se cipeltem. De ez a bukasos, refluxos idoszak nalunk is brutal volt, hat nem hianyzik. 8 hos korara egyebkent teljesen elmult 🙏🏼
10es!
Szerinted egy 3 hónapos baba képes manipulálni?? Ugyan már..
Van egyáltalán gyereked????
Biztos mindenki úgy született erre a világra hogy alapjáron tudta hogy kell gyereket nevelni csak én nem 😂😂
Az elején állandóan kézben akart lenni és nyűgösködött de amint megtanult átfordulni sokat változott a helyzet most 7 hónapos és mászik, ül és kapaszkodva feláll köszönj jól van és boldog baba aki nincs elkényeztetve 😂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!