Miért nem tudom elfogadni a változást? Mi bajom van?
Állandóan sírok.
Szülés után azért sírtam,mert nem tudtam felfogni, hogy vége a terhességemnek, üresnek éreztem magam, a terhességem minden pillanata, a szülés is egy csoda volt. Hiányzik a pocakom, az alakom, a ruháim, már nem is érzem jól magam a terhesség elötti cuccaimban.
Pár hetes a babám, és kinötte az első ruháit.Sírok, boldogságot érzek de egyben szomorúságot is, olyan hamar nő 😢
Pszichológiailag bevallom nehezen emésztem a dolgokat.
Szerintem ez a hormonok jateka :D
En peldaul kifejezetten gyuloltem a terhesseget, de megis szules utan hianyoltam en is a pocakom, olyan uresnek ereztem magam. Utana engem is megviselt az elso 1-2 meretvaltas, sirtam, amikor kinotte a ruhait..de elmult. Es orulok, hogy szepen no, fejlodik a kisfiam, mert ez a lenyeg.
Most azon sirok, hogy havonta teljes uj szett ruhakat kell venni, olyan gyorsan no, nem gyozom fizetni 🤣🤣
Najo az utobbi termeszetesen csak vicc. En nagyon szeretem, hogy a kisfiam mar 10 honapos, sokkal-sokkal konnyebb vele, mint ujszulottkent.
Szerintem ez nalad is enyhulni fog, nyugi :)
Amikor eladtuk a pici ruháit vagy összecsomagoltam én is zokogtam. Akkor tudatosult bennem hogy a gyermekem nő ami csodás csak fájdalmas volt.
Nyugodj meg jobb lesz majd!
A most 3 éves gyerekem korábbi ruháit csomagoltam össze elajándékozásra. Én is majdnem elsírtam magam a sok emlék miatt.
Egyébként a hormonok játéka amit érzel. Egy korszak ért véget a szüléssel. Furcsa, hogy aki eddig bent volt, most kint van. Adj egy kis időt magadnak, hogy ezt az új helyzetet megszokd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!