Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Medóra vagy Nilla?

Medóra vagy Nilla?

Figyelt kérdés
Melyik név tetszik jobban?
2024. febr. 21. 08:25
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
35%
Cigibótos névadás megint. Egyik sem!
2024. febr. 21. 14:05
 22/34 anonim ***** válasza:

Hát ha csak ez a két név létezne a világon, akkor inkább már Medóra, az legalább komoly hangzású és tetszenek a Medi, Médi becézett alakok.

A Nillát semmiképpen nem adnám, komolytalan és bugyuta névnek hat.

De egyetértek a többséggel, egyik sem különösebben jó.

2024. febr. 21. 14:51
 23/34 anonim ***** válasza:

A Nilla kevésbé bántja a fülemet, mint a másik.

De úgy nevezitek el a gyereketeket, ahogy ti akarjátok. Biztos van akinek meg az enyéim neve nem tetszik. Viszont főleg a lányoknál érdemes átgondolni az ilyen kirívó neveket. Mert ha esetleg csúnya, túlsúlyos vagy buta kisgyerek lesz, csak ront a helyzeten és még ezzel is szekálni fogják.

2024. febr. 21. 17:01
 24/34 anonim ***** válasza:

Bármi más.

Nem értem miért kell feltűnősködő nevet adni szerencsétlennek. Én haragudtam volna a szüleimre ha ilyen nevet adnak.

2024. febr. 21. 18:43
 25/34 A kérdező kommentje:
Én meg nem értem miért jó egy teljesen hétköznapi semmilyen név. Nem gondolom, hogy rosszabbak ezek a nevek mint egy sokadik Anna vagy Hanna vagy egy közhelyes Jázmin pl.
2024. febr. 21. 18:56
 26/34 anonim ***** válasza:
79%

25ös, akkor menj idegen helyre és mutatkozz be Medóraként, és figyeld reakciókat. Hamar megtudod...

Én azt mondom inkább legyen semmilyen nevem mint egy név karikatúrájaként hívjanak.

2024. febr. 21. 19:27
 27/34 anonim ***** válasza:
Ha a vezetéknév Lakatos, Oláh, stb, akkor mindegy.
2024. febr. 21. 20:55
 28/34 anonim ***** válasza:
73%

"Nem gondolom, hogy rosszabbak ezek a nevek mint egy sokadik Anna vagy Hanna vagy egy közhelyes Jázmin pl."

De amint a válaszokból láthatod, az emberek többsége úgy gondolja. Ha meg nem érdekel ez a vélemény, akkor minek írtad ki egyáltalán a kérdést?

Egyébként meg a sokadik Anna-Hanna-Jázmin és egy olyan kirívó, szokatlan név között, amit elvétve egyszer jut eszébe valakinek adni, még bőven van miből válogatni, ami nem tucatnév, de mégse a feltűnősködő egyediség vágya jön le a szülői névadásból.

Egyébként ha muszáj ebből a két keresztnévből választani, akkor a Medóra inkább, mert komolyabb, és nem becenévszerű, mint a Nilla. Egyébként az is számít, hogy a vezetéknévhez melyik illik jobban.

2024. febr. 22. 17:11
 29/34 A kérdező kommentje:

A Medóra nekünk jobban tetszik, szerintünk nem rosszabb a Fedórától, Eleonórától vagy a Teodórától, csak szokatlanabb.

Igazából a Dóra tetszik, így is hívnánk becézésként, de magába a vezetéknévvel nem tetszik a Dóra.

2024. febr. 22. 17:39
 30/34 anonim ***** válasza:
Akkor legyen X.Y Z. Dóra (betűk helyére behelyettesíthető a vezetéknév és egy első keresztnév)
2024. febr. 22. 18:27
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!