Hová vigyem vizsgálatra, vagy túlaggódom?
Figyelt kérdés
21 hónapos kisfiam nyakszirtjén és a füle mögött megnagyobodott nyirokcsomót találtam. Csütörtökön elvittem a gyermekorvoshoz (akkor még 1 csomó volt), majd ma észre vettem még egyet. Azt mondta semmi baj, "csak nyirokcsomó duzzanat". Valami baci okozza. Nem írt fel semmit, azt mondta figyeljem és akkor menjünk vissza, ha növekszik,vagy pirossá válik. Nos nem nőtt és nem is piros, de megjelent még egy. Aggódom. SEGÍTSETEK!!2010. okt. 24. 19:55
1/4 anonim válasza:
Holnap hívd fel, hogy lett még egy! És ne aggódj, ez tényleg baci/vírus, valami kis fertőzése van.
2/4 anonim válasza:
Szia! Én is jártam így, még nem volt 1 éves a kisfiam, majd halálra rémültem mi lehet mikor este megéreztem fürdetéskor. Én is elvittem dokihoz, és ő sem csinált semmit. Pár hét alatt eltünt.
Szóval nyugi, tuti nektek is nemsokára eltűnik.
3/4 anonim válasza:
Kislányomnak állandóan kint van. Semmit ne csinálj vele, ez ilyen. Neki is állandóan kitapintható,sőt látszik is. Tőlem örökölte
4/4 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Ma voltunk a Madarász utcában. Tényleg baci, ill. felsőlégúti fertőzés okozza a csomókat. Uh-ot is csináltak, valamint jó alaposan megvizsgálták. Megnyugodtam végre. Olyan éjszakám volt, hogy senkinek sem kívánom. Van egy 2 hónapos babám is, alig volt mára anyatej a számára, a sok para miatt.
2010. okt. 25. 19:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!