Hetek óta úgy látom, hogy a kisbabámnak mandulavágású szemei vannak, más babáknak is előfordulhat ilyen alakü, formájú szem, betegség nélkül?
Említettem már a védőnőnek, ő nem igazán foglalkozik a dologgal. De sem nekem, sem a ferjemnek, sőt a nagyobbik gyerekem sem ilyenek a szemei.
Én viszonylag régóta észrevettem. És valamiért minden nap elgondolkozom rajta, hogy normális-e. Tudom, hogy a down kór tünete lehet, de más eltérést én nem látok rajta, hacsak nem hogy kék a szeme, ami szintén nincs egyikünknek sem (férjemé zöld, enyém barna). Lehet hogy ez csak véletlen, vagy szerintetek később is fény derülhet eltérésre?
Születésénél nem szóltak, hogybaj lenne, igaz vidéki kis kórházban született. Amit még észrevettem, hogy sokat nyújtogatja a nyelvét is, de egyéb dolgokat én nem látok (pl a tenyerén vagy ilyesmi.)
Amúgy 3 hónapos múlt.
A magyarok ősei valamikor ázsia, Mongólia területéről indultak el. Útjuk során rengeteg más néppel keveredtek.
Itt volt a törökök megszállása is.. ect ect.
Szóval egyáltalán nem szokatlan a mandulavágású szem a magyarok körében.
Nekem is mandulavágású szemem van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!