Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babám 3 hetes, mandulavágású...

Babám 3 hetes, mandulavágású a szeme. Több orvos is látta már, de előfordulhat, hogy mégis Down-kóros csak eddig nem vették észre?

Figyelt kérdés
2008. dec. 6. 13:39
 1/6 anonim ***** válasza:
82%

Nézz körül a családodban, kinek van hasonló szeme.

Ha Down-os lenne nem csak a szeme lenne mandulavágású. Pl szívbeteg is lenne. Ez elég összetett és biztos mondták volna már.

2008. dec. 6. 13:48
 2/6 A kérdező kommentje:
Senkinek nincs ilyen szeme. A dokik azt mondták, szép, egészséges, nagy baba. (4500 grammal született)
2008. dec. 6. 13:55
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

Ezekbe olvass bele és nyugiiii,nincs a babádnak smmi baja:)

2008. dec. 6. 14:45
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
szerintem csak pufoka es azert olyan vagott a kis szeme! ne aggodj, ha tobb orvos is latta es ok is megnyugtattak akkor bizz bennuk es elvezd a kisbabadat!
2008. dec. 6. 16:05
 6/6 anonim ***** válasza:
83%

Szió!

Az én kislányomnak is mandulavágású volt a szeme néhány hetes koráig, és én is bepánikoltam teljesen. Nálunk sincs senkinek ilyen szeme a családban, ezért ragadtattam el magam én is. Most viszont már nyoma sincs semmiféle mandulának!!! :))))

Szerintem aggodalomra semmi ok.

Zita (32 hetes kislány anyukája)

2008. dec. 6. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!