Ha egy magyar család judaista vallású és ferde, mandulavágású szeműek a tagjai, akkor valószínűleg kazár származásúak?
#1.
De a kazárok ázsiaiak, mongoloid vonásúak hasonló területről származnak, mint a hunok (Kelet-Ázsia), a judaizmust csak később vették fel.
#4.
Kazárt írtam, nem az én hibám, ha nem tudsz olvasni.
A kazár egy távol-keleti származású, mongoloid, türk és tatár nép, akik Kelet-Európában telepedtek le és később beleolvadtak az őket követő társadalmakban.
Kedves válaszolók. Tájékoztatnálak titeket egy nagy félreértésről. Ki szeretnélek javítani titeket, mert ahogy látom burjánzik a sötétség:
sokan vélitek a kvazárokat valamiféle népcsoportként beállítani. Jó lenne, ha nem kevernétek a szezont a fazonnal. A kvazár, egy hatalmas fekete lyuk(csoport), ami a világegyetem témakörbe tartozik. Kérlek kicsit legyetek olvastottabbak mielőtt hülyeségeket beszéltek.
Tekintetbe véve, hogy:
1. Mennyire sokféle, mandulavágású szemű néppel (mongol, kun(azaz kipcsak)) volt itt keveredés a Kárpát-medencében.
2. Mennyi másikkal az idevándorlás alatt.
3. A magyarok kabar, nem pedig kazár, törzseket hoztak magukkal.
nem valószínű, hogy az adott jellemzők specifikusan kazár eredetűek lennének.
Az askenázi zsidóság egésze azonban kazár eredetű.
Igen, " vicces " a kazán meg kvazár stb, de max annyit bizonyít hogy van aki nem képes 5 betűt összeolvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!