Miért lehet probléma, ha tisztába tevés után mégegyszer tisztába kell tenni esetleg a babát?
Tegnap voltunk anyukáméknál, és átjöttek hozzánk a húgomék is. 1 éves a kislánya.
Míg ott voltak anyuéknál, pelust kellett egyszer cserélni a babáján, mert bekakilt, meg volt benne kevés pisi is. És amikor tisztába tették akkor aggódott, ijedezett, hogy újból tisztába kell tenni. Félve mondta, hogy "mi lesz ha most meg kakál bele a tisztába".
Akkor nem tűnt fel, talán másvalamin jártak a gondolataim, most jutott eszembe, hogy vajon tényleg ennyire tarthatott tőle? Nyilván majd megkérdezem őt is, amikor legközelebb találkozunk, de kíváncsi vagyok, szerintetek. Tényleg probléma, ha még egyszer tisztába kell tenni a babát? Most lényeges, hogy 5 perc múlva megy a kövi pelus a szemetesbe, vagy csak 3 óra múlva? Vagy más miatt lehetett baj? Mit gondoltok? Meg eleve ha kakilt, akkor nem fog pár perc múlva megint, nem?
Enyém már 5 éves, de mikor még pelenkás volt, bennem fel sem merült, hogy ez probléma legyen. Meg nem is emlékszem, hogy nagyon történt volna ilyen (legalábbis a fiammal..).
Hát fene tudja.
Egyszer oltásra vártunk egy ismerős csajjal, apuka is velük volt, 2 hónapos volt a pici.
Még kellett váriuk bőven, és apuka mondta, tisztába teszi, és anyuka azt mondta, inkább ne, mert majd ha bemennek dokihoz, úgyis újra bekakil. 🤨 Csak hallgattam ezt a beszélgetést, és nem értettem, miért kell várni szerencsétlen gyerek kövi kakáját, meg honnan veszi, hogy biztos betojik akkor is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!