Windows Installer hiba? Hogyan lehetne megoldani ezt a problémát? Újratelepítéssel esetleg? Ha igen, akkor mire figyeljek oda, hogy ez a hiba ne fordulhasson elő mégegyszer? (részletek lentebb)
Szóval... :) kicsit összecsaptam ezt a kérdés feltevést, bocsánat :)
Azt szeretném megtudni, hogyha a windows installer nem működik rendesen, ez egészen pontosan mit jelent? mit rontottam el a telepítésnél, ha egyáltalán ott rontottam el valamit? És hát ami a lényeg, mit kell tennem? Újratelepíteni a számítógépet? Ha a telepítés a megoldás, akkor pedig mire figyeljek oda, hogy ne rontsam el megint?
Köszönöm előre is! :)
Távolítsd el, majd telepítsd újra a Windows Installer programot.
A Windows Installer Windows XP (32 bit), Windows Vista/Windows Server 2008 (32 és 64 bit), valamint Windows Server 2003 operációs rendszerekre telepíthető.
• A Windows Installer 4.5 letöltése
Ha nem a fentebb felsorolt oprendszered van, keresd meg a Microsoft letöltő oldalán, a rendszerednek megfelelő verziót!
Köszi. Letöltöttem, holnap kiderül, hogy jó lesz-e.
De légyszíves, mondd már meg, hogy mi a fene történt? Mitől lehet ez a hiba? És tuti, hogy így működni fog? 3. hétvégém megy rá erre a nyavalyás gépre, kezdem unni :S
Mi van, ha nem fog működni? Akkor rakjam újra az xp-t?
bízom benne, hogy működni fog!
(nálam is előfordult, egy "alapos" rendszertakarítás után, fájlsérülés miatt újra kellett rakni, de utánna tökéletesen működött!) nálad is vszínű, hogy egy fájlsérülés (hibás rendszerleállás, telepítés, pill. áramszünet stb.) miatt jelenkezett a hiba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!