Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet hogy sokszor volt már kérdés, de nyugodtam előjöhet mégegyszer mert világrengető probléma:friendzone? 😀
Mi a helyzet vele? Miért van az, hogy ha valakit jó barátnak tartunk, de többre nem jó? Siker storyk olyanoktól akik esetleg kijutottam?
Férfi és női vélemények is érdekelnek
Az egy szar ùgy ahogy van 😀
Ha oda betérsz hagyj fel minden reménnyel, mert ha egy nő vagy férfi azt mondja hogy csak barátként néz rád akkor azt megtette a fene. Így siker story-t ne nagyon várj.
De a legenda szerint ha véletlen sikerül kijutni belölle akkor az egy életre szóló kapcsolat lesz 😁
Úgy hallom korunk egyik népbetegsége 😀
Az ENSZ listájára is felkerült mint az egyik legnagyobb veszélyforrás, ott van a globális felmelegedés és a járványok között 😂😂
Gimnáziumban sok barátnőm volt, mindegyikükkel próbálkoztam, de végül maradtak szimpla barátok.
Egyetemen könnyebb ismerkedni és csajozni.
A friendzone-ból kitörésre tényleg akkor van nagyobb esélyed, ha feladod. Ha bentmaradsz, akkor soha nem lépsz előre.
Utolsónak:
Nem kötekedésből, de érdekelne egyetemen miért könnyebb ismerkedni? Persze, több a lány, de az egész egyetem nagyon személytelen, mindenki másmerre megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!