Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ez annyira nem fair! Miért...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez annyira nem fair! Miért kell ennek lennie velem?

Figyelt kérdés
Nagyon rosszul esik, hogy az életbe nem volt semmilyen rendes kapcsolatom se együttlétem. Persze,miért is csodálkozzak ezzen ugye? Kimondom nagyon nagy írigységgel tölt el, hogy mindenki-t akit csak ismerek vagy olvasom a kommentjeiket az interneten már kapcsolatban van és szexeltek is, pedig sokkal fiatalabbak nálam(ilyen 15-17 év körül).Nem akraok rosszat senkinek, de annyira bánt hogy én ebbe nem részesülhetek hála a szociális szorongásaimnak (meg úgy az egyéb szorongásaim miatt is) meg az ismeretségek hiánya miatt is. Tudom szánalmas de ez van, ezért már nem fogok szégyenkezni,azón már túl vagyok szerintem egy ideje. 18/F

2018. júl. 31. 08:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Az élet nem fair. Bizonyos dolgokért meg kell küzdened.
2018. júl. 31. 09:03
 2/11 anonim ***** válasza:
így van, senki nem mondta, hogy ez neked jár, örülj hogy egészséges vagy, max tenni tudsz érte de az sem garancia
2018. júl. 31. 12:33
 3/11 ShrillBear52 válasza:

#2 Hé tajparaszt! Mi lenne, ha nem beszélnél hülyeségeket és inkább befognád?! Nem tudsz olvasni? A kérdező nyílván nem azt mondta hogy rossz az élete, hanem hogy ez bántja és ez a tini párkapcsolat témában van!

Komolyan azért örüljön mert egészséges? Ezt te honnan tudod?? Más baja szerinted nincs csak hisztizik??

"Nem jár" oh persze... biztos segítesz az ilyen megnyílvánulásokkal, nem mindenki képes szociálisan elmenni és megismerkedni vad idegen emberekkel.

2018. júl. 31. 14:16
 4/11 anonim ***** válasza:
pedig szent igaz amit leírtam, az életben nincs olyan hogy jár nekem valami, mert nem jár semmi, pusztán szerencse, segítség, és magunk munkája alapján "járnak" dolgok, de van olyan hogy ez sem elég
2018. júl. 31. 14:31
 5/11 A kérdező kommentje:
#5 Már megbocsáss, de igen is probálkoztam. Sokat. De még csak azt se mondták nekem hogy kopjak le,erre is magamtól kellet rájönnöm. Nem is beszélve arról, hogy folyamat csesztettek a suliban és ettől lett a szoroongásom nagy része,amivel a mai napig küzdök.(igen,előbb kellet volna leírnom de valamit mindig elfelejtek)
2018. júl. 31. 15:02
 6/11 anonim ***** válasza:
az durva h meg ezek ellenére is mertél próbálkozni én még így se mertem soha hát igen így tényleg járhatna már valami de az élet nem igazságos hely
2018. júl. 31. 15:35
 7/11 ShrillBear52 válasza:
#6 3-a vagyok és szeretnék bocsánatot kérni.Túlreagáltam, csak igazából én is hasonló esetben vagyok,mint a kérdező és hát nem tudtam hogy neked is van hasonló tapasztalatod.
2018. júl. 31. 16:28
 8/11 anonim ***** válasza:
nem gond, én csak próbálok annak örülni amennyi jutott, de nagyon nehéz
2018. júl. 31. 16:49
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Srácok menjetek le edzeni testet lelket egyaránt . Nem kerül semmibe 1 óra az életetekoből és 1000x jobban fogjátok érezni magatokat. Megnő az önbizalmatok a kitartásotok az önbecsülésetek és ott olyan szellemü emberekkel fogotok talalkozni akik felfelé húznak nem pedig vissza. A plussz hogy még jobban is fogtok kinézni. A környezetetek is máshogy fog hozzátok állni. Kemény és nehéz de mindneképp megéri! 23 L mozduljatoook srácok
2018. júl. 31. 17:12
 10/11 anonim ***** válasza:

akár hiszed, akár nem, nem az a megoldás, hogy gyakorin keseregsz, hogy milyen gonosz az univerzum.

szerinted aki 15 évesen már nem szűz, az a követendő példa? nem azt mondom, hogy nincsenek, akik érettek ennyi idősen a nemi életre, de nem sokan. mivel érnek őt többet, mint te?

megoldás: próbálkozz, próbálkozz, próbálkozz! valószínűleg nem a jó helyen keresgéltél. menj el a barátaiddal, mutassanak be más baráti köröknek, nem olyan lehetetlen dolog ez.

annál nagyobb büszkeség lesz, amikor majd elmondhatod, hogy az első csókod a szerelmeddel történt, és a szüzességedet se azért veszítetted el, mert már gáz volt és muszáj volt, hanem mert őszintén szeretted azt a lányt.

és szerintem ez sokkal többet ér, mintha egy kiégett 18 éves lennél.

ne aggódj, abszolút nem vagy elkésve! :)

17/l

2018. júl. 31. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!