Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ez annyira nem fair! Miért...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez annyira nem fair! Miért kell ennek lennie velem?

Figyelt kérdés
Nagyon rosszul esik, hogy az életbe nem volt semmilyen rendes kapcsolatom se együttlétem. Persze,miért is csodálkozzak ezzen ugye? Kimondom nagyon nagy írigységgel tölt el, hogy mindenki-t akit csak ismerek vagy olvasom a kommentjeiket az interneten már kapcsolatban van és szexeltek is, pedig sokkal fiatalabbak nálam(ilyen 15-17 év körül).Nem akraok rosszat senkinek, de annyira bánt hogy én ebbe nem részesülhetek hála a szociális szorongásaimnak (meg úgy az egyéb szorongásaim miatt is) meg az ismeretségek hiánya miatt is. Tudom szánalmas de ez van, ezért már nem fogok szégyenkezni,azón már túl vagyok szerintem egy ideje. 18/F

2018. júl. 31. 08:49
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Értékelem amit mondttál, csak hogy az a 2-3 barátom nem éppen ilyen eljárkálosak, és őket nem tudom rávenni, hogy mennyünk el ide vagy oda,arról nem is beszélve hogy nekik sincs semmi ilyen ismerettségi körük,ahol lehetne "ismerkedni".
2018. júl. 31. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!