Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lehet e belőle probléma?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet e belőle probléma? (többi lent)

Figyelt kérdés
Ez pedig az hogy az a lány aki tetszik ugyanazzal a vezetéknévvel rendelkezik mint én.Ellenben utána néztem egy elég tág családfán és nem az unoka testvérem (legalább is elvileg) na most az első kérdésem hogy az ugyanazzal a vezetéknévvel rendelkezik mint én akkor mekkora az esélye annak hogy az unoka tesóm? ( amúgy megkérdeztem és a nagypapája biztos más maximum jóval a felett lehet közös. ) A poénokkal légyszi hagyjatok

2018. júl. 26. 23:34
 1/6 anonim ***** válasza:
Ritka a vezetékneved? Mert ha gyakorinak számít, én nem aggódnék egyáltalán. Amúgy se nagy rá az esély, hogy rokonok vagytok, még ha ugyanaz is a vezetéknevetek.
2018. júl. 26. 23:38
 2/6 anonim válasza:
Hat kerdezzetek meg a szuloktol.. En ismerek sok olyan vezetek nevut mint en megse rokonom... H nem lehet tudni az ilyet ahhw
2018. júl. 26. 23:44
 3/6 anonim ***** válasza:

Hat ha pl. Kovács, Nagy, Kiss, illetve ehhez hasonló vezeteknevekkel rendelkezel, akkor semmi értelme utána nézni.

Ha pl a vezetékneved Hujtamajcsáry, akkor már erdemes utána nézni a dolgoknak.

2018. júl. 27. 00:23
 4/6 A kérdező kommentje:
Igazából nem tudom mennyire számít ritkának a Venczel név,szerintetek?
2018. júl. 27. 02:25
 5/6 anonim ***** válasza:
Háát én facen kb csak 20 ilyen nevű embert találtam, azt hiszem így már utánanéznék a tágabb családfának... Ha már ilyen harmad unokatesó akkor sztem nem lehet nagy baj, de ha egészen gyerekvállalásig juttok, mindenképp menjetek át valamilyen vizsgálaton.
2018. júl. 28. 23:23
 6/6 A kérdező kommentje:
én találtam pár százat de még harmad unoka tesóm se lehet maximum még távolibb mert a felett már nem nagyon ismerjük az ősöket
2018. júl. 30. 01:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!