A kakaó segíti az elalvást?
A cukor hogy segítené az alvásban? Inkább felpörgetHETi.
Biztosan nem adnék ekkora gyereknek. Vacsora után meg alap, hogy megmosom a fogát.
Ez régen volt szokás. Anyukám is mesélte, hogy akkor ez elfogadott volt. Mi 3-an vagyunk tesvérek én nem szerettem tesómék imádták a kakaót. Mondjuk ő estére sosem adott egyiknek sem. Mindig mondja anyukám, hogy ha ma szült volna nem adott volna, de ugye 40 évvel ezelőtt ez volt a természetes, meg az édeskömény tea. Nálunk anyukám egyértelműen elmondta, hogy az ő ismeretei régieg így az öltözködés terén ad tanácsot, ha kérek és inkább èn tanítsam meg hogy megy most és ő segít amiben csak kérem. Szerintem ez jobb hozzáállás, mint ha a 30-50 évvel ezelőtti dolgokat tolná. Anyós pl ilyen. Szerinte 3 hónaposan hozzátáplálni kellene, meg folyton vizet akar itatni a babával, mert csuklik.
Ne addj kakaót és a helyedben meghúznám a határokat, hogy ne csesztessen anyósod meg az anyád.
A meleg ital elkortyolgatádának van alvást segítő hatása, de a cukor és a kakaó ezzel ellentétes hatást fejt ki. Kérdés ugye, hogy adott esetben melyik az erősebb, így lehet segít, lehet ront.
Másrészt a sima tejet (nem tejterméket) emlékeim szerint egészséges gyereknek is csak 1 évesen ajánlják (ezt nem tudom biztosan, az én fiam tejallergiás volt kicsinek úgyhogy eleve várnunk kellett a tejjel).
Szerintem inkább szoptasd meg vagy adj neki tápszert.
Jó nagy barmok, ha egy 9 hónapost kakaóval itatnának🤦🏻♀️
Nézz utána kicsit, semmi szüksége kakaóra. Sőt. Az se baj, ha 2 éves korig nem kap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!