Egy éves kora után reggelre és estére mit adtatok neki inni: tápszer, tejital, tej? Melyiket/milyet/mennyit?
Tápszert,nem is fogad el utána semmit,maximum egy pár falat kenyeret szalámival.
Én nem is adhatok neki mást,tejfehérje intoleranciája van,így is egy speciális tápszert eszik (neocate).
4 hós kora óta volt tápszeres. 1 éves kora után átálltunk tejitalra (Milumil).
Reggelire kb 1,5 dl, estére 2,5 dl kb.
22 hónaposan vezettem be a házitejet, azóta azt kapja. A védőnő szerint lehet, hogy nem kellene ennyit, mert 2 évesen megterhelő lehet a veséjének a napi 4 dl házi tehéntej. Azóta kicsit vizezem (kb 1/4 arányban).
Tápszert.
Tejet csak úgy kap, ha kis mennyiségben van valamilyen ételben. Nagy mennyiségben csak két éves kora után tervezek adni. (Egyetlen érzékenység a családban, inkább nem kísérletezek vele még.)
Köszönöm mindenkinek! Mindenkinek ment a zöld pacsi! :)
Nem tudom, hogy ki húzta le az anyatejes válaszolót. Ha tehetném, én is anyatejet adnék még neki reggel és este és nem foglalkoznék hasonló kérdésekkel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!