Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi lehet a baj?Mit tegyek?

Mi lehet a baj?Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 13,5 hónapos kis babának az alvássa teljesen fel borult és nagyon aggodóm érte már azon gondolkozom hogy el e vigyem orvoshoz esetleg.

6 hónapos volt mikor kiköltöztünk vele Canadába (otthon Magyarországon nem volt gond az alvássával sosem) ahogy ki költöztünk persze gondoltuk hogy kelleni fog neki idő mire át áll ugye az idő eltolodás miatt de a vicc az hogy elejével sokkal könyebb volt körülbelül úgy 9-10 hónapos koráig 9 maximum 10 óra már aludt és maximum egyszer fel kelt enni este és vissza is aludt visszont aztán egyre kesőbb akart el aludni persze tudom minnél nagyobb úgy többet is tudnak ébren lenni napi egyszer aludt egy órát ezzel nem volt gond hogy nappal sokat alszik aztán sajnos ez változott mivel éjszaka kevesett aludt így nappal 3 óra hosszákat is aludt visszont mostmár el juttotunk arra a pontra is hogy rendszerres lett az hogy hajnal 1-2 óra vagy több is olyakor és pl mint ma egésznap csak 30 percet aludt nem tudom mit tegyek egyszerűen napközben maximum 1 órát szokott aludt delútán 1-2 órakor alszik el és onnantól egy óra nagyon kétségbe vagyok esve hogy mi lehet a gond 😔😔 bármilyen tanácsot szívesen meghallgatok és köszönöm előre is !🙏 (Mogorva beszólássokra pedig nincs szügségem előre is !)

2024. febr. 15. 06:56
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Ha az idő engedi mindig kiviszem 😇 Csak itt sajnos elég hideg szeles idők vannak sajnos 🙁
2024. febr. 15. 19:14
 12/12 anonim ***** válasza:
49%

11 és?

Létezik meleg öltözék a gyereknek, meg overál, meg pokroc, meg babakocsi.

Ki lehet vinni, nem lesz semmi baja a levegőtől.

2024. febr. 15. 20:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!