Mennyivel nagyobb halozsakot szoktatok venni a babanak alvashoz? Vettetek mar esetleg 2-3 szammal nagyobbat is?
En eddig vagy a sajat mereteben vagy max 1 szammal nagyobbat vettem neki, de talan ez nem jo taktika, mert tul hamar kinovi oket :D
Nem sajnalom tole, ne ertsetek felre, csak itt-ott olvasom, hogy masoknal siman kibir egy evszakot egy halozsak, nalunk nem.
9 hos
Igaz nem vettem. De amibe bele tettem 6 hónaposan az még mindig jó neki most 11 hónaposan.
Annyi hogy van rajt a felső részén egy szűkítő patent. Szóval szerintem működik a nagyobb megoldás.
0-6 hós (68 cm-ig) vállánál pattentos, oldalt cipzáros hálózsákot vettünk. 2 hetes kora óta használja (most 3 hónapos és még egy darabig jó lesz szerintem neki).
Előtte volt egy konkrétan 56-os méretű, amit csak azért váltottunk le idő előtt, mert hosszú ujjú volt maga a hálózsák és nehéz volt beletenni a kis kezét, amikor hosszú ujjú body és rugi is volt rajta.
Már beszereztem a következő méretből is egyet, de abba még nem raknám bele, mert annyival hosszabb és a nyak része is annyival szélesebb, hogy szerintem reggelre belecsúszna az aljába a baba, ami fulladásveszélyes lenne.
Azt szoktam megnézni, hogy mellben milyen a kialakítás, ne tudjon belecsúszni. Ha igazán csak a hossza miatt nagyobbra való, akkor simán megveszem. Ha a felső kialakítása nem jó még, akkor nem veszem. (Vagy megveszem és elteszem későbbre)
Most pl. 83 cm a kislányom és nyár eleje óta 90-es hagyományos hálózsákjai vannak (akkor nem emlékszem mekkora volt, talán akkor 74-es ruhákat hordhatott), most váltunk majd 110-esekre, vagy 90-es tipegőre. Tipegőből nem jó a sokkal nagyobb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!