Miért nem szereti a kisbabám ha ölelni vagy puszilni próbáljuk?
Figyelt kérdés
A kisfiam már 8 hónapos és nem nagyon szereti ha ölelni vagy puszilni próbáljuk őt párommal. Ölében sem nagyon szeret lenni sőt soha nem kellett őt álomba ringatni mint más babákat. Valamit elronthattunk?2024. febr. 5. 22:05
11/17 A kérdező kommentje:
Sokat forgolódik pelenkazasnal es oltoztetesnel, hiszti is szokott lenni de nem fordítottam nagyobb figyelmet ennek eddig. Kellett volna ?
2024. febr. 6. 04:09
12/17 anonim válasza:
Én sem szerettem az ölelést, puszizást gyermekkoromban. Jelenleg is csak a férjemnek, gyerekemnek engedem. Nem vagyok autista. Valóban léteznek ilyen emberek. Nagyapám volt az aki ezt megértette és nem is eröltette pl szülinapi köszöntéskor, találkozáskor stb.
13/17 anonim válasza:
8 hónaposan az enyémet nagyon érdekelte a világ, nem volt ideje ölelgetésre.. Próbáld meg inkább ébredéskor ezeket, álmosan jobban fogadják az ilyen közeledést.
(Ne bántsatok, de normális hogy 8 hónaposan még csak próbál kúszni?)
14/17 anonim válasza:
A mi kislányunk sem szereti, annál nagyobb boldogság, amikor odajön kicsit bújni, vagy ad egy puszit. Másfél éves múlt, hiszti van, ha megpuszilgatjuk és tolja el magát. :D
Én is ilyen vagyok, úgyhogy ebben nekem különösebb újdonság nincs.
15/17 A kérdező kommentje:
Ha össze hasonlítjuk a mi kisfiunkat a ket kora beli barátjával o sokkal hamarabb kezdett el fordulni hátáról hasára-hasáról hátára , mondogatja hogy mama, dádá ( apa itt angliaban) így mégsem fordult eddig a fejemben hogy esetleg bármi baj lenne a fejlődésével. Egyedül ez tűnt fel nekem es kezdett el jobban zavarni hogy nem szereti ha puszilgatjuk vagy oleljuk mert inkább élről vagy másik irányba fordítja a fejét
2024. febr. 6. 10:24
16/17 anonim válasza:
Hasonlóan viselkedtem babaként. Mai napig nem szeretem az érintést és puszilgatást stb-t. Anyámtól sem!
Egyedül a páromtól nem idegen az érzés.
Üdv! Egy autista alkotó.
17/17 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Változott a helyzet a babáddal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!