Masnak is van ilyen testvere? Mi a megoldas? Beteg e vagy sem? Szerintetek miert ilyen? Eskuszom probaljuk megerteni de nem tudjuk. Velemeny?
Mi a megoldás? Külföldön van, távol tőletek és nektek ez a legjobb megoldás. Nem mondanám, hogy szellemileg visszamaradott, mert nagyon is dörzsöltnek tűnik. Ez inkább csak egy jellemtorzulás vagy egy személyiségzavar. Kb. mint a bűnözőknél. Okés, a pszichopata már egy pszichiátriai betegség és az sem érez bűntudatot, ha rosszat cselekszik.
Szerintem egész életében ilyen "problémás" lesz, szóval én azon lennék, hogy távol tartsam magamtól, mert tuti örökké szívnék miatta.
Az első válaszoló talán a kedves testvér? Vagy egy hozzá hasonló beteg elméjű?
Kérdező: igen, a testvéred beteg, bár szerintem ezt inkább gomoszságnak lehet nevezni. Sajnos vannak ilyen emberek, akiket megszállt a sátán. Azt nem értem, hogy miért ti fizetitek az ő adósságait. Le kellene szarni, nem hiszem hogy nélküle nem lehet egy örökséget felvenni. Én biztos nem tartanám a kapcsolatot egy ilyen féreggel, örülnék, hogy volt annyi önkritikája, hogy magától kilépett egy normális család kötelékeiből.
Mig Magyarorszagon volt jogosulatlanul felvett arvaellatast vett fel, jarulekait nem fizette meg kulfoldi tartozkodasa alatt itthon
1. árvaellátást NEM kaphat jogosulatlanul
2. külföldön él, NEM kell SEMMILYEN járulékot fizetnie otthon :D
Blablabla a fele nem igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!