Mivel foglaljam le?
Van egy örökmozgó kisfiam aki egy percre sem áll meg..
11 hónapos lesz napokon belül.
El játszik egy darab papírral is de mindössze kb 5 percet.
Akár mit adok oda megunja.
Hintája is van,labdamedence sok játék és ő csak menne és menne.
Kapaszkodik fel mindenben
Csak nem tud menni még és elesik szegény annyit koppant már a kis feje..ti mivel foglaltátok le?
Sétálni szeret
Megyünk is szinte minden nap kb 1 órát.
Ha beszélek neki akkr se figyel rám sokáig és ül nyugodtan hanem közben hempereg,mászik vagy épp meg harap..
Egy percre sem lehet magára hagyni
A dolgommal meg eléggé el vagyok csúszva
Valami tanács? Ti hogy csináljátok?
Ott kell lenni vele, ezzel nem tudsz mást kezdeni :)
Az én kisfiam ugyanez, csak már 16 hónapos, de még mindig meg tud lepni, hogy miket talál ki, hova mászik, mit ér el a szekrényen stb.
A "nem"-et még nem érti (azaz dehogynem, csak általában nem érdekli 🙂), így mindig rajta kell tartanom a szemem. Meg egy idő után már ismerem minden neszezését, persze a legnagyobb baj mindig akkor szokott lenni, mikor nagyon csendben van 😀
Az enyém is most 11 hónapos. Ő már jár, kanapéra mászik, szóval pláne figyelni kell rá. Eltologatja a kisautókat, pakol a gardróbból, ezek a kedvenc dolgai.
Meg amivel néha meglepően sokáig elvan, pedig már kb. félévesen megvettem neki egy itteni kommentelő ajánlására, az ez a cucc:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!