Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha babaolajjal kenem be a...

Ha babaolajjal kenem be a babát akkor azt le kell róla törölni vagy mosni vagy rajta lehet hagyni?

Figyelt kérdés
Mert több féle verziót is olvastam hogy fürdés előtt meg fürdés után is lehet meg hogy nem szabad rajta hagyni mert elzárja pórusokat de nem tudom hogy mi az igaz.
2024. jan. 24. 20:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
92%
Én mandulaolajat használok, annak a nagy része beszívódik reggelre, nem csúszik másnap egyáltalán. Viszont nagyon szép hidratált lett tőle az amúgy pergamen száraz bőre. Ami lemossa az olajat, az a bőre természetes zsírrétegét is lemossa, pont az ellentétét csinálja, ami miatt olajoznád. Úgyhogy szerintem jobb rajtahagyni.
2024. jan. 24. 20:41
 12/15 anonim ***** válasza:
76%

En is inkabb a mandulat ajanlanam, ha nagyon olajozni akarod.

Egyebkent ha szep a bore, akkor ne kenj ra semmit, az a legjobb :)

2024. jan. 24. 22:34
 13/15 anonim ***** válasza:
54%

A 80'as evekben volt ez divat, azota eltelt 40 ev.

Ha mar szultel, vedd a faradtsagot, es nezz utana, mit fejlodott a tudomany 4 evtized alatt.

2024. jan. 25. 00:12
 14/15 anonim ***** válasza:
50%
Vegye a fáradtságot? Talán a fáradságot, te nagyokos.
2024. jan. 25. 06:34
 15/15 A kérdező kommentje:
13as mielőtt elkezdesz kötekedni tanulj meg írni, Egyébként sokan még ma is használják sőt még kórházakban is.
2024. jan. 25. 07:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!