Szasza93 kérdése:
5 hetes babámnak koszmós lett a fejbőre.Elkezdtem johnson babaolajjal áztatni.fogkefével fel lazítom. Majd fürdéskor Babé samponnal mosom meg. Normális e ha kicsit piros a fejbőre vagy elrontottam valamit?
Figyelt kérdés
#koszmó #Koszmó kezelés
2022. ápr. 8. 19:59
3/16 anonim válasza:
Normális
De én vennék babé sampont
Sokkal kímèletesebb, és elő sem jön
5/16 anonim válasza:
Fogkefe helyett puha sörtéjű babafésűt használnék de amit mindent jól csinálsz
6/16 anonim válasza:
puha kefe nem szedi fel, ha vastagon van
7/16 anonim válasza:
Nekünk is fogkefét ajánlott a doki dörzsölésre. Bebe sampon segített csak.
8/16 anonim válasza:
Babé koszmosampontol el fog múlni,nem kell áztatni,meg vakarászni.Mind a 4 gyereknél bevált nálunk,nem egyik napról a másikra szűnt meg nyilván,de semmit sem csináltam a sima hajmosason kívül,és elmúlt.
9/16 anonim válasza:
Először az olajas változatot próbáltam, mert azt mondta a védőnő, az is segített, viszont utána megtudtam hogy van ravalo sampon, es az is leszedte szépen. Mindkét megoldas jó, de a samponos egyszerűbb. Kombinálni felesleges a kettőt szerintem.
10/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megnyugtatást...
Talán 1-2nap meglátjuk...
Már most látszik h nincs annyi holnap még megismétlen...
De hála isten nekünk csak kezdetleges nem durva
2022. ápr. 8. 21:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!