Mi lehet a gond mi változott meg az 5 hetes kisbabámnál?
A helyzetünk a következő: A kisfiam múlt héten csütörtökön és pénteken szenvedett hasfájással és nehezen jött neki a kaki pénteken ( csak szélcső után volt neki) estére szerencsére elmúlt szépen el is aludt majd a szombati napon mintha minden megváltozott volna. Egésznap sirt sehogy nem volt jó az étkezésünk is teljesen felborult egyszer evett 120 milit majd rá egy fél egy órával megint evett 40-50 milit egész nap ossz vissz aludt 1,5 2 órát de estére minden rendben volt egy kiadós séta után, majd hajnalban újra kezdődött minden. Vasárnap este megint minden tökéletes volt szintén a séta hatására és a hétfő káosz volt megint am hétfő este az idő végett nem tudtunk elmenni sétálni és ami ment nappal az folytatódott este. Teljes kétségbe esésembe felhívtam anyukamat és este 11-kor cuccoltunk át hozzá ( 1 km lakik). És mint akit kicseréltek egyből elaludt nem kellett ölbe legyen 1 órát nem kellett ringatni semmit. Bevittuk a konyhába a baba hordozóba es amíg elmondtam anyumnak milyen napunk volt elaludt. Egész nap ilyen volt. Nem igényelte hogy 0-24 kézbe legyen. Délután aztán haza jöttünk gondolván úgyis minden rendbe lesz. Itthon viszont minden visszaállt a régi kerékvágásba 8 óta sirt nagy nehezen evett es csak a kézbe volt el mint előtte napokon. Az altatás majdnem 1,5-ba telt de még most se alszik mélyen.
Mi lehet a gond? Most este anyum is átjött látta mi a helyzet ha itthon vagyunk es teljesen értetlenül áll ő is a dolgok elé. Van egy cicank es azt mondja hogy biztos beugrott az agyba de ez fix hogy nem történt meg mert a szobába ha én vagxok csak bent se jöhet be plusz a haz bármely sarkába sincs meg a kisfiam. Addig sír míg nem tud nézelődni majd 3-4 órán keresztül kell vinni a házba majd utána 1,5-2 órán keresztul kell altatni es csak ha nagyon alszik tudjuk berakni a kiságyába.
Segítsetek mert mar teljesen ki készültem! Én csinálok valamit rosszul? Valami nem jó neki?
Hasfájás-Espumisan,Co-lactase kid csepp
Növekedési ugrás- Sok szeretgetés,cipelés,cicizés
Lehet érzi, hogy már te is stresszelsz.- Tipp.: Mikor altatod próbálj nem rágörcsölni, dúdolj neki, és próbáld elterelni a gondolataidat. Pl.; Mit tervezel az nap csinálni? Mik a terveid? stb.
Így te is egyből megnyugszol.
Nekem is múlt héten csak az apja kezében aludt el. Nem tudom miért. Ilyen napja volt, pedig fél éves lesz már.
Tornáztasd.
Ahogy olvaslak minden mozgás mozgatás után nyugi van.
Fáj a hasa egyébként ez egyértelmű... a tornától kimegy belőle a szél és nem fáj a poci.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!