Hogy lehet a koszmót eltüntetni babaolajjal? Be kell dörzsölni, vagy hogy? Nektek segített?
Figyelt kérdés
2013. márc. 3. 13:54
1/6 anonim válasza:
Fürdés elött félórával bedörzsöld olajjal, majd mikor mosod a haját, fejét akkor kis puha kefével megdörzsöld neki kicsit. ha van haja akkor miután kivetted jól átfésülöd. ne akard egyszerre leszedni, ezt heti 2x csináld meg és lejön.
2/6 anonim válasza:
Ha nincs otthon babaolaj,a síma napraforgó olaj is jó.Kend be vele,hagyd állni rajta utána dörzsöld le finoman és mosd meg.Fürdetés előtt célszerű.Ha a hajas fejbőrön van,fésüld át.Kipirosodhat a bőre,de ez természetes:)Igen,segít:)
3/6 A kérdező kommentje:
Babaoljam van, viszont puha kis fésűm nincs. Erre nem tudtok más megoldást, és igen hajas baba. Nagy haja van.
2013. márc. 3. 14:07
4/6 anonim válasza:
Lehet kapni gyogyszertarban sampont ra-Babe, eleg draga, ha jol emlekszem 7-8 euro itt Szlovakiaban. Gyerekorvos ajanlotta, mert nekunk is eleg nagy a haja.
5/6 anonim válasza:
a textilpelus sarkával is megdörzsölheted 1 kicsit,persze olajozás után
6/6 anonim válasza:
A fiamnak van haja. 2 hónapig küzdöttem az olaj+dörzsölés+kefe kombóval. Vettem a gyógyszertárban BABE koszmó elleni sampont, szerintem nem drága, 2400,- ft volt.
Minden nap egy mogyorónyival megmosom a haját, és már hónapok óta nem kell olajoznom. Nekünk bejött :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!