Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi alapján döntitek el hogy...

Mi alapján döntitek el hogy ez ingerlékenység és vinni kell vagy csak a szokásos? 👇🏼

Figyelt kérdés

Tíz hónaposom beverte a fejét, ma kétszer is. Egyszer az ajtófélfába egyszer meg elesett és úgy verte be.

Lett egy kis duzzanat a fején, kb egy fél spagetti vastagságú, egy centis.

Na de utána egy órára rá aludt, eleve szokott aludni ezt nem gondolnám aluszékonyságnak.

D

Amikor felkelt akkor rosszul kelt, úgy értve hogy sírva nyeszergősen, kb fél óráig. Pakolásztunk, közben nyeszergett, cicizett, az kellett neki még nem is fél órában. Utána megnyugodott. Most tök jól elvan.

Éjjel meg szokott felkelni és ide oda vergődni.

Lényeg, hogy szokott rossz napja lenni, de ha valami van akkor honnan tudom hogy tényleg baj van?

jan. 22. 18:30
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha hany,elveszti az eszméletét,zavart.akkor kell menni.

De nyugi,valószínűleg nem kell mennének sehova vele 🙂

jan. 22. 18:55
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen ezeket tudom. De zavart, az konkrétan mit takar? Vagy pl olvastam olyan ha rossz kedvű. De honnan tudjam hogy amiatt rossz kedvű vagy csak ilyen estéje van? Ez a rész homály számomra🤷🏽‍♀️
jan. 22. 19:15
 3/4 anonim ***** válasza:

Hat ilyen kicsinél valóban nehéz eldönteni

Mondjuk ha ülve dulongel,vagy ugy veszed észre,hogy szédül esetleg.

jan. 22. 19:51
 4/4 anonim ***** válasza:

Fél spagetti méretű

Azta milyen hasonlat!😂

Nem lesz baja. A fiam a 60 cm-es ágyról esett le és nem lett gond. Sajnos ez egy ilyen korszak. Szintén 10 hónapos.

jan. 23. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!