Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Most mi lehet? Kisfiam egyálta...

Most mi lehet? Kisfiam egyáltalán nem akar ellenni a földön, mindig állni akar meg a kompba lenni! Tudom hogy nem lehet egésznap abban! Napi 1 órát van benne! De ő az aki mindig a földön akart lenni! Most mi lehet?

Figyelt kérdés

már az éjszaka is rossz volt!lehet hogy felfedezte azt hogy igy "tágasabb" a világ?8 hós lesz és még állni nem áll egyedül.játékokkal sem tudom motiválni :(

kétségbe vagyok esve, nem bírom már hallgatni az sirását! de ugye nem szabad "álltatni", mert még nem tud magától felállni és félek, hogy így mászni, sem fog rendesen.

Szerintetek mit tegyek?

2010. okt. 23. 15:57
 1/9 anonim ***** válasza:
23%
hát szerintem azért akar állni mert tudja milyen...vagyis amit nem csinalunk vele azt nem akarja.mostmár késö bánat,nem tudsz vele mit csinalni,ugyis azt akarja majd.én a fiam nem állitottam csak mikor elöször felkapaszkodott.az ültetéssel is igy vagyok,nem ültettem csak 6 hósan.türelem nem sokára egyedül is megy majd neki,akkor már nem is hagyja hgoy fogd,1-2 honap.
2010. okt. 23. 16:01
 2/9 anonim ***** válasza:
13%
ha nem raktad volna kompba,akkor nem tudná,hogy mi az,és nem akarna benne lenni.Nemrég volt egy kérdés,hogy ki a felelőtlen anya,hát te az vagy.Most utólag már félhetsz.Tedd el a kompot,pár nap alatt elfelejti,és akkor rakd bele, már ha mindenképp ragaszkodsz hozzá,ha majd tud mászni meg felállni.
2010. okt. 23. 16:34
 3/9 A kérdező kommentje:
kÖSZI!dE IGAZAD VAN!
2010. okt. 23. 16:43
 4/9 anonim ***** válasza:
50%

jaj, nem kell ilyen durván fogalmazni....

de az biztos, hogy a komp nem tett jót.

az a jó, ha ő maga jön rá a dolgokra, majd amikor lépeget,akkor se te segíts neki, nem szabad...később sokat számít, mennyire lesz találékony, kis felfedező....ha mindent megmutatsz, mindenben te segítesz, vagy ilyenek, mint a komp, akkor nem tud rájönni magától semmire, mindig valamilyen segítséget vár.

add el a kompot....ez csak az anyukák "lekötésére" van.

2010. okt. 23. 17:14
 5/9 anonim ***** válasza:
46%
elsö válaszolo vagyok,nekem is volt kompban,8 hos korától de nem volt vele baj hogy fel akart volna állni pedig még nem tud.néha van amikor máshová nem lehet rakni és neked kell az idö valamire,föleg 2 gyerekkel,mondjuk én egyedül vagyok vele.kérdezö azért ne vedd a szivedre a kompos dogot,nekem is volt benne.igaz még nem is jár egyedül,de ha fogom az egyik kezét akkor igen,most egy éves.8 hosan szerintem azért szabad bele tenni.mekkora a másik gyermeked?ö nem tud vele játszan iamugy?én is szeretnék mielöbb mégegyet de nem jön össze sajnos.
2010. okt. 23. 19:14
 6/9 anonim ***** válasza:
46%
uhh bocsi félre néztem,mert másnak is válaszoltam és annak van második gyermeke,bocs
2010. okt. 23. 19:16
 7/9 anonim ***** válasza:
46%

Szerintem teljesen normalis, amit csinal. Az enyemnek nincs kompja, es mar stabilan all (most 8 honapos), de ennek ellenere sokat akar kezben lenni, es minel magasabbra jutni. Ugyhogy van eleg nyivakolas nap,mint nap. Ulj le melle a foldre, hagyd a hazimunkat, es adj neki minel hangosabb es szinesebb jatekokat (vagy olyan eszkozt, ami nem veszelyes ra - ezek altalaban erdekesebbek neki, mint a jatekok).

Gondolj ugy a sirasara, hogy ez jele az ertelmenek es a kivancsisaganak.

2010. okt. 30. 14:31
 8/9 anonim ***** válasza:
46%
Nem vagy felelőtlen anya és nem baj ha beteszed kicsit a kompba, semmi baja nem lesz , nem egész nap van benne.Én megkérdeztem a gyerekorvost, hogy tényleg annyira gáz e a komp , azt mondta akkor gáz a kenguru is meg az is , hogy kézben van mert ugyanannyi súly nehezedik akkor is a gerincére. Ha tud stabilan ülni és ül is akkor bele lehet tenni a kompba , ez a "veszélyes a komp" kicsit fel van tupírozva , mint minden a babák témakörében...
2010. okt. 31. 06:40
 9/9 anonim ***** válasza:

ulj le vele a foldre es jatsz vele.

egyaltalan nem tud felallni?kapaszkodva sem?

Mi azt csinaltuk hogy adaultetuk az agyhoz,szepen felkapaszkodott felallt.7honaposan.

Maszni aztan kezdett el,hogy eljuson az agyhoz ahol fel tud allni.

Kompba csak azutan tetuk bele mikor mar stabilan felallt,elotte nem.

Mostmar az agy mellet lepeget es magatol is megtesz par lepest kapaszkodas nelkul.Az a jo ha rajon valami uj dologra akkor azt csinalja jopar napig,addig sem cirkuszol.Most ez a menes az ujdonsag neki,elvan.9honapos.

2010. okt. 31. 07:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!