Miért probléma sokaknak, ha egy pelenka büdös a pisitől?
Még napokkal ezelőtt olvastam a százezredik "Melyik pelenka vált be" kérdésnél, hogy vannak olyan pelenkák, ahol az is probléma az a anyukáknak, hogy nagyon büdös lett a pisitől. Egyébként semmi baj nem volt vele, de mégis másikat használtak a büdösödés miatt. Asszem a dm-esre meg az Aldisra írták többen.
Nyilván amikor kifolyik a pisi, kaki, keveset bír, kiütést/allergiát okoz az tényleg baj, akkor szokták mondani, hogy nem válik be. De önmagában azzal, hogy büdös lesz, mi a probléma? (Eleve milyen kéne, hogy legyen?! Rózsaillatú?!)
Nem provokációnak szánom, ne értsetétek kérlek félre. Tényleg kíváncsi vagyok az érvekre, meglátásokra, hogy milyen hátránya vagy következménye lehet, avagy miért számít nem beváltnak, ha csak ennyi a probléma vele, és egyébként sokat bír és más egészségi problémát sem okoz? (Sajnos most nem találom a kérdést ahol írták a válaszokban, csak kissé megakadtam rajta azért érdekel.)
Nyilván egy baba alfelének nem lesz rózsa illata, de azért igyekszem nem direkt egy kis bűzbombát szagolni egész nap.
Ami amúgy nagyon jól beszívta a szagokat az a Rossmann-os volt, cserébe a nedvességet kevésbé bírta mint a többi, éjszaka kifolyt. De nappalra sokáig azt használtuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!