Használ cumit a gyereked vagy a cumi ellen vagy?
Figyelt kérdés
2024. jan. 18. 12:55
11/22 anonim válasza:
Mindig is szerettem volna ha a babam cumizik, nekem olyan cukik ugy, de kizarolag egy ev alatt, amig van szopo reflex, utana mar csak megszokas.
Na, ehhez kepest a babam ugy kikopte mindig, hogy csak ugy repult a cumi.
Azert elraktam oket emlekbe , azota is megvannak.
12/22 anonim válasza:
Az elsővel születésekor elkezdtem próbálkozni, de kiköpte. 8hónaposan, mikor kijött az első foga, akkor kapott rá. 2.5évesen magától elhagyta.
A kicsi első naptól cumis. Egy áldás volt, hogy nem 0-24ben a cicin lógott. Most 2 éves és még alváshoz kell.
13/22 anonim válasza:
Mindkettő cumis volt. Nem akartam hogy az ujjujat szopják
14/22 anonim válasza:
Cumi ellenes vagyok, (Sajàt gyerekemnèl. Mas azt csinàl a sajàt gyerekèvel, amit akar)sosem adtam a gyerekemnem cumit ès nem is hiànyzott.
15/22 anonim válasza:
Nem vagyok a cumi ellen, vannak előnyei és hátrányai, mindenki döntse el maga... aztán a baba vagy elfogadja a döntést vagy nem. A két gyerekünk nem cumizik/cumizott, túlságosan féltettem a mellem :). Az első babának így sem volt tökéletes a technikája, hónapokig fájt a mellbimbóm, ha egy kicsit is rosszabb lett volna, feladom a szoptatást is. A nagy 6 hónaposan elhagyta az ujjszopást is, a kicsi el sem kezdte. Nálunk a nagymamák nyomatták nagyon, hogy kapjanak cumit, mert különben iskolás koráig nem tudom kiimádkozni az ujjukat a szájukból (van ilyen a családban).
16/22 anonim válasza:
Nem voltam ellene, neki nem kellett egyik se
17/22 anonim válasza:
Az én fiam cumizik. Most 15 hónapos, egyre ritkábban kéri, inkább csak elalváshoz kell neki.
18/22 anonim válasza:
Az első gyerekem extrém hisztis, úgyhogy ő kapott, de teljesen meg van tőlük zavarodva, úgy imádja, van, hogy kettővel a szájában alszik. Én már szoktatnám le róla, de nagyon nem megy. A másodiknak nem adtunk, de egyszer pótlást próbáltunk cumisüvegből, amikor szopisztrájkolt, akkor látszott, hogy nem tűr meg semmit a szájában a mellemen kívül. Úgyhogy ő nem lesz cumis szerencsére. Nem vagyok cumi ellenes, de sok a nyűg vele, nem hiányzik a hátam közepére sem. Nem nyugodtabb az első sem cumival, és nem nehezebb a másodikkal sem cumi nélkül.
19/22 anonim válasza:
Én nem vagyok a cumi ellen. Jobbnak tartom mintha az ujját szopná. Ami a fura az első 1 hónapbam folyton kellett neki elalváshoz meg ha nagyon nyugtalan volt. Most 3 hónapos múlt és időszakai vannak. Van, hogy napokig kéri és úgy alszil el, de van, hogy egy hétig nem kell neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!