Megnyalta a fiam a férjem izzadásgátlóját..csak egy pillanatra nem figyeltem..10 hónapos.. lehet baja?
Figyelt kérdés
jan. 10. 19:39
1/8 anonim válasza:
Ha már 10 hónapos az izzadásgátló, akkor szerintem nem lesz baja a fiadnak.
2/8 anonim válasza:
Nem fog izzadni a nyelve.
Most komolyan: mi a tökömért jut hozzá a 10 hós az izzadásgatlóhoz?
3/8 anonim válasza:
Nem lesz baja attól hogy belenyalt egyet.
4/8 anonim válasza:
Nekem is az jut először eszembe amikor ilyen kérdéseket olvasók,hogy miért kell ezeket a dolgokat az alsó polcon/fiókban/akárhol tárolni?
Én mindent a fürdőszobában tartok(tisztítószer,mosószer,öblítő,tisztálkodási szerek,kozmetikai szerek)a legfelső polcon a szekrénybe amin még ráadásul gyerekzar is van.(meg a fürdőszoba ajtó is csukva van,csak velem jöhet be szigorúan oda)
Nem lesz,baja,de pakold el ezeket a cuccokat nemhogy egyszer baj lesz.
6/8 anonim válasza:
Nem, de ne tisztítószer vagy mosószer legyen a következő.
8/8 anonim válasza:
Én egy csomószor elkezdek szoptatás közben izzadni és jól esik bekenni magam. Újszülött korában tettem oda, azóta is ott van, nem is jutott eszembe, hogy belenyalhat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!