Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikortol, hany honapos kortol...

Mikortol, hany honapos kortol lehet bevezetni mas etelt a tejcsin kivul?

Figyelt kérdés
2009. jan. 3. 21:23
 1/5 anonim ***** válasza:
77%
Ha csak anyatejes,6 hós kortól,ha tápszeres 4 hós kortól,ha vegyesen kap ezt is azt is,5 hós kora körül elkezdheted gyümivel kóstoltatni.2 gyerekes anyuka
2009. jan. 3. 21:25
 2/5 anonim ***** válasza:
77%
3-4 honapos kortol lehet neki adni, a bebi eteleket sutotok, edeskrumpli, borso,aztan agyumolcsokbol is! meg van a 4 honapos kortol a bebi szirio nem tudom magyarorszagon lehet e olyat kapni de az is nagyon jo!
2009. jan. 3. 21:30
 3/5 anonim ***** válasza:
Az első válaszoló vagyok.Magyarországon 4 hónapos kor alatt NEM ajánlják a hozzátáplálást(csak tápszerrel!)Nem tudom az előttem válaszoló hol él,de itthon ez van!!!!És borsóval,karfiollal nem tanácsos kezdeni,mert felfújódást,hasfájást okozhat.Azt már csak akkor,ha a többi-krumpli,répa,sütőtök-már megszokott számára,és nem okoz gondot.De ha csak anyatejes,várja 6 hós koráig.
2009. jan. 3. 21:50
 4/5 anonim ***** válasza:

masodik valasziro vagyok!

en canadaba vagyok es itt pl a tejpepet mar 4 honapos koratol lehet adni a babaknak anyatejjel vagy tapszerrel higitva.en is adtam a lanyomnak es semmi baja nem volt tole jaa es amugy 1 eves koraig szopott! kozbe 4 honapos koratol kezdve kapta a repat a borsot, a sutotokot az edeskrumplit, persze bebi etelbe, attol sem volt semmi baja pl ebedre ugy csinaltam fel uveg bebietelt megevett aztan 120 anyatejet megivott utanna! de ha magyarorszagon igyvan ahogy te irtad akkor legyen ugy, en is magyarorszagon nottem fel aztan 3 honapos koromba etettek velem a krumpli puret fasirtal :) na ennyi !

2009. jan. 4. 04:29
 5/5 anonim ***** válasza:
Tudom,apósom is ezzel jön,h amikor a férjem baba volt,már 3-4 hónapos korában kapott húslevest.Igaz,az 35 évvel ezelőtt volt,és azóta igen sok minden változott...ma,itthon nem ajánlják a korai hozzátáplálást.És persze nem vonom kétségbe,h nálatok így van.Ott úgy tartják helyesnek,itt pedig így.De ettől függetlenül biztos vagyok benne,h te is és mi is a legjobbat akarjuk a gyerekeinknek.
2009. jan. 4. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!