Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Aki egyéves babájánál elkezdte...

Aki egyéves babájánál elkezdte bevezetni a tejet, mikortól nem adott egyáltalán tápszert?

Figyelt kérdés
2010. szept. 29. 20:57
 1/6 anonim ***** válasza:
Elméletileg nagyon fokozatosan kell bevezetni a tejet. Én nem nagyon vacakoltam, egy hétig csak keveset adtam, naponta egyszer, reggel, és figyeltem a reakciót. Mivel nem történt semmi, így teljes adagot kap napi kétszer. Megjegyzem nem iszik meg 1 dl-nél többet. :D
2010. szept. 29. 21:00
 2/6 anonim ***** válasza:
13 hónaposan elfordult a cicitől, másnap már csak tehéntejet ivott, 1 dl-t, azóta napi 2,5 dl-t iszik
2010. szept. 29. 21:02
 3/6 anonim ***** válasza:
Szia! 14 hósa de már jó ideje iszik tejet! Általában este vacsi után!1,5 -2,5dl-t! Reggel tápszert de mostanság már reggel is tejet kér.2-3 dl. Én nem fokozatoztam!
2010. szept. 29. 21:04
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekünk is 14 hósan maradt el a tápszer. Mi fokozatosan vettük ki. Reggelre tápszer volt estére tej. Aztán elfogyott az utólsó adag tápszer reggelre, így tejet adtam. azóta tej van!
2010. szept. 29. 21:30
 5/6 anonim ***** válasza:
Enyém 18 hónapos és nemrég kezdtem csak tejet adni neki, de még most is csak úgy, hogy azért napi egyszer csak tápszert kap, egyszer meg felesben tápi és tej keveréket.
2010. szept. 29. 21:54
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2010. szept. 30. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!