Tudom hogy dedós dolog, de mit szólnátok hozzá, ha kitalálnánk, és alkalmaznánk egyfajta jelmondatot, a béke, és az indulatok lecsillapításának érdekében? Nagyjából úgy működne ez, mint egy közúti STOP tábla.
Ez akkor lépne életbe,ha azt látjuk,hogy egy vita már annyira elfajul,hogy átmegy minősítésbe,provokációba,vagy ha vki kevésbé kultúrált hangnemben mondja el a véleményét(el mondani el lehet,csak nem mindegy,hogyan).
Ez lenne az itteni, általában azért rendszeresen idejáró anyukák "jelszava".Csak mert látom,hogy most meg a sötét szobás kérdésnél megy a csata..
Nagy hülyeség?Mert már szerintem lassan tarthatatlanná válik a helyzet..vmit tenni kellene.
Szia!
Én írtam ki a sötétszobás kérdést :-)
Amúgy tök nem is arra vonatkozott, amibe utána belementünk, de nem is rossz téma. Nem vettem úgy, hogy vitatkozunk, csak van valami, amit nem egyformán csinálunk, de ezzel nincs is gond szerintem, mert pont arra jó ez a fórum, hogy több féle nézőpontot ismerjen meg az ember. (szerencsére az eredeti kérdésemre adott válaszokban mindenki egyezett :-)))
Egyébként aranyos ötlet, hogy legyünk kedvesebbek egymással és kedvesen figyelmeztessük egymást, stb. de ha annyira durván elfajulnak a dolgok, arra már az oldal szolgáltatói kitalálták a megoldást, itt oldalt a behajtani tilos jel. Volt már olyan válasz, amit töröltek, mert trágár volt, stb. Ami nem annyira durva, azon pedig néha kifejezetten jó vitázni szerintem (nem veszekedni, mert az felesleges)!
Üdv
:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!