Babajelző tábla/matrica autóra magyar nyelven, hol?
Bagatell kérdés, tudom :)
Már régóta vadászok magyar nyelvű táblára vagy matricára. "baba az autóban", "gyermek az autóban". néztem már a tescoban, brendonban, autós boltokban és lehetetlen kapni ilyet. most egy Hipp-est tettünk fel, de az német.
A neten fényképes matricákat találok csak. tényleg ennyire nehéz magyar nyelvü táblához jutni? bagy akár csak magyar szövegű akár reklám matricához? pl. milupa.
nektek van kint valami az autón ami figyelmeztet a babákra? míg nem volt gyermekem, én automatikusan óvatosabban vezettem olyan autó után amelyiken ilyen matrica volt.
Ez tök ari oldal szerintem!
Én múltkor láttam a gyógyszertárban kirakva a szórólapokhoz,esetleg kérdezd meg van-e.
Amit kórházban kaptunk csomagot abban volt.
Kismama magazinhoz van néha.
Nekünk Milupás van,esetleg írj e-mailt a cégnek küldenének-e.Elvégre ez reklám nekik.
Szia!
Ha gondolod, nekem van még itt néhány, a férjem jól betankolt belőle. Ha írsz privibe egy címet, szívesen elküldöm.
szia kedves utolsó!
írnék neked, de nincsen rá lehetőség, nem ajánlja fel. esetleg te nem írnál nekem? köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!