Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ötleteket szeretnék kérni,...

Ötleteket szeretnék kérni, picike hálóban fogok elején együtt aludni a második gyerekemmel. Hogyan oldjam meg éjjel a pelenkázást?

Figyelt kérdés
A nagyobb mellé ugye nem lehet tenni még, de ott a pelenkázó. A kiságya az én ágyam mellett lesz de még egy pelenkázó már nem fér be oda mert pici a háló. Olyan opciókban gondolkodom, hogy van merev pelenkázó lap, az ugye tehető a kiságyra is keresztbe vagy a mi francia ágyunkra is. Viszont első baba fiú volt és ő olyan szépen pisilt néha 360 fokban a kis slagjával hogy így tiszta pisi lenne az ágy vagy az enyém vagy az övé vagy mindkettő :D Most kislányt várok, ők is ilyen jók távpisilésben, mire számítsak? Vagy esetleg egy vizhatlan lepedő az ágyamra arra a pelenkázó és úgy csináljam? Bármi ennél jobb tanács? :D Még kivihetem fürdőbe mosogép tetejére a pelenkázó lapot az is csak két lépés, de olyan jó lenne pici fénynél és nagyon gyorsan megoldani mert az első baba óta aki egy évig sem hagyott aludni nagyon nehezen alszom vissza ha kimegy az álom a szememből.

2024. jan. 6. 14:50
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
63%

Nekem is a fürdőszobai irányfény jut eszembe, meg ki kell próbálni, a mi babánk este kb. sose kakilt, úgyhogy én át se pelenkáztam csak valami 3-4x.

Nekünk amúgy a gyerekszobában van a pelenkázó, a mi szobánkban alszunk és pelenkázni átvisszük a saját szobájába irányfényben.

2024. jan. 6. 15:58
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Az ágyra tehető pelenkázó lap szerintem is jó lesz. Nekem a kisfiam eddig csak a pelenkázó alátétet és a falat pisilte össze, azért kilóméterekre nem pisil el... Szerintem a kislányok méég ennyire se, meg rutint lehet szerezni a dologban, látja rajta az ember mikor készül ereszteni. Ha valamit össze is pisilne ez nem egy mindennapos dolog hogy minden nap cserélni kelljen a lepedőt, havonta egy baleset takarítása meg kényelmesebb szerintem mint minden éjszaka máshova átjárkálni pelenkázni.
2024. jan. 6. 16:01
 13/20 anonim ***** válasza:
61%

Szia

Nekünk az ágyon volt a pelenkázó egyébként meg éjjel nem keltettem még fel azzal is hogy pelenkázzam ha cska nem kakilt..2 nött fel így és szép egészségesek.

2024. jan. 6. 16:02
 14/20 anonim ***** válasza:
34%
Eszembe nem jutna mások szobában pelenkázni.
2024. jan. 6. 17:11
 15/20 A kérdező kommentje:

1. A fiam két éves és maig nem egy mely alvó, arra ha átmegyek hozza és ott nyekereg a pici fix felébred mikor meg a padlo nyekkenesre is képes...aki ezt nem érti azt roppantul irigylem őszintén:)

2. A fiam birzalams kólikás volt És elején meg ment is hasa laktóztol éjjel órákon át fenn voltam vele mert sírt szegény, kellett a szélcső mert csak az segített aki ezt nem érti na azt is baromira irigylem de ítélkezni és hülyézni másikát nem kell. Lehet azért gondolom túl mert az elsővel baromira nem volt könnyű és az éjszakákat nem éppen alvással töltöttem az elején?? Mire kitörli az ember a f@sbol esetleg szelcsovezni kell aminek kihúzása után néha sugárba jön a f@s igen megesik hogy elkezd pisilni és nem érek rá arra koncentrálni egyéb műveletek közben... nyilván az első 2 hónap után mikor ez elmúlt sötétben agyon 10 sec alatt váltottunk pelust úgy h nem nyitottam ki szemem sem és pelenkázó sem kellett. Szoval nem béna vagyok hanem borzalmas nehéz volt az eleje. Sok lenéző kommentelonek üzenem adjatok halat sorsnak sűrűn h nem értetek. . . Annak meg aki tudja miről beszélek és hasznos tanácsot adott nagyon köszi:) amúgy nem ertem miért van ebben az országban ennyi ítélkező bunkó idiota, aki képtelen használ a választ adni vagy segíteni ellenben fontosnak érzi hogy bunkó bántó kritizáló hangnembe írogassam másol posztja alá, ennyire unatkoztok vagy mi van?

2024. jan. 6. 17:28
 16/20 anonim ***** válasza:
47%

Ne haragudj,de azért nagyon durva ahogy tultotlod.

Az első gyerekem százszor rosszabb volt mint neked az első,és nem csak a kolika miatt de nem kombináltam így mint te.

Ne hidd,hogy csak a te gyereked volt problémás amikor kicsi volt..1000 anya van még rajtad kívül.Csakhat ők kreatívak megoldják maguk is a gondjaikat nem ide jönnek nyavajogni

2024. jan. 6. 17:34
 17/20 A kérdező kommentje:
Senki nem nyavalygott kérdést tettem fel erre való ez az oldal ugyanis...mint láttad van ezeregy ötletem érdekelt masok otlete na nem tiéd mert neked ahogy látom ötleted 0 a szajkarate meg nagyon megy így ismeretlenbe. Büszke vagy most magadra nagyon mi? Látatlanba egy vadidegent le tudtál oltani huhha megérte ma felkelned már. Én legalább nem azt a példát fogom mutatni a gyerekeimnek hogy legyek egy lenézi öntelt bunkó paraszt abból már van elég ebben orszagban ahogy látom. Elmesélem neked h működne normális ez az oldal: kérdésed van kiíród tudsz hasznos választ adni válaszolsz. Egyikre sem vagy képes nem is regisztrálsz.
2024. jan. 7. 13:03
 18/20 A kérdező kommentje:
Egyébként ez az én gyerekem ezerszer rosszabb volt szöveg mutatja az IQ szintedet... ki akart itt veled versenyezni vagy bárkivel? Aztán másik hogy milyen alapon mondod el h neked rosszabb volt? Ismered gyerekem vagy engem?... Nem... tudod h én közben kórházban voltam, súlyos betegen, műtöttek és egyedül voltam a gyerekkel ? Nem... semmit nem tudsz sem rólam sem a gyerekemről csak amit leírtam azt a pár sort de azt elmondod hogy neked nehezebb volt mégis te vagy a #szuperanya meet meg ezt is megoldottad simán. Hát leborulok a zsenialitásod előtt...az ilyen emberek mint te azok akiket a többi anya ruhhel, es nem azért mert irigyek rád.. hanem azért mert attól érzed magad jobbnak másnál ha leszolsz másokat. Szánalmas.
2024. jan. 7. 13:07
 19/20 anonim ***** válasza:

Került kórházba a gyereked három hetesen azért mert nem tudott levegőt venni?

Került kórházba a gyereked azértert négy hónaposan összeomlott a tüdeje?

Került kórházba a gyereked három évesen mert az oviba kitört a szalmonella és vért hányt meg véres széklete volt a gyerekednek?

Túléltél már számtalan vetélést mire összejött a gyerek?

Nem vagyok szuper anya,messze sem vagyok az.

De egy ilyen pitiáner ügyben tudok dönteni,nem úgy mint te.

Ez csak egy pelenkázó te jó ég...

2024. jan. 7. 13:17
 20/20 anonim ***** válasza:
Ja,és a te országodban nem rontom a levegőt,nem kell beszarni.
2024. jan. 7. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!