Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Viszi valaki közületek fél...

Viszi valaki közületek fél évesen a babáját bölcsibe?

Figyelt kérdés

Nagyon elgondolkodtam, hogy vinni kellene majd, mert nagyon jó lenne elmennem dolgozni. Viszont olyan picike még és nagyon sajnálnám, de muszáj lenne a pénz miatt.

Van aki kénytelen ilyen picikén beadni? Hogy viseli? Milyenek a gondozók?

2010. okt. 22. 18:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Az állami bölcsibe sajnos nem az lesz a jellemző, ami külföldön. A bölcsikben gondozás folyik, nem nevelés, így ki fogják cserélni a pelust, meg fogják itatni és eteni, de itt vége is a törődésnek. Legalábbis az én tapasztalatom ezt mutatja.
2010. okt. 22. 21:07
 12/14 anonim ***** válasza:

21:07

Az én tapasztalatom viszont szerencsére nem ezt mutatja, úgyhogy nem vonj le egyből ilyen következtetéseket.

2010. okt. 22. 21:18
 13/14 anonim ***** válasza:
Jaj de jó! Örülj akkor! Nekem távoli az infom, a saját bőrünkön bízom benne nem kell megtapasztalni sem a te sem az én tapasztalatomat.
2010. okt. 22. 21:33
 14/14 anonim ***** válasza:
Szia! Az en kisfiam 1 evesen ment bolcsibe, mert nekem vissza kellett menni dolgozni. Nagyon talpraesett kisfiu lett, mindenkivel baratsagos. Nem bantam meg, bar en is szerettem volna kivarni legalabb a masfel evet, de ket eves koraig nem igazan akartam volna itthon maradni vele, mi ugyanis kulfoldon elunk es biztos zavarta volna, h ket evesen kerul olyan kozegbe, ahol nem ert semmit. Tul koran nem igazan akartam volna visszamenni, de hat a kenyszer nagyur. Ha tudjatok, a 9 honapos kort varjatok meg. ilyenkor meg nagyon rugalmasak a kicsik, es nekik meg sokkal konnyebb az "elvalas". Nekunk anyukaknak kicsit nehezebb.:-)
2010. okt. 22. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!