Milyen nem kötelező oltást adattál be a babádnak és miért döntöttél úgy?
Figyelt kérdés
2024. jan. 4. 13:41
12/22 anonim válasza:
Mindent, amit csak lehetett. Ismerős első gyereke amiatt halt meg, hogy nem oltatták be valamelyik nem kötelező oltással...
13/22 anonim válasza:
10 hónapos, eddig mindent megkapott az ajánlottakból is. 2x Rota, 2x Neisvac-C, 2x Bexsero. Egy évesen kapja az újabb ismétlőt legközelebb.
14/22 anonim válasza:
Én is mindent beadatok, amire csak lehet kapni oltást. Őszintén, mivel ártok neki kevésbé, ha minden ellen kap egy kis immunizációt potenciálisan feleslegesen, vagy ha valamit elkap védelem nélkül, és 100%-os erővel teríti le? Nem kell feltétlenül egy agyhártyagyulladásra gondolni, amibe pillanatok alatt belehalhat (Bexsero, természetesen megkapták mindketten), elég csak egy ROTA, egy barátnőm nem adatta be, mert a gyerekorvos szerint felesleges, úgyis elkapja a gyerek. És tényleg, csak az a különbség, hogy míg az én gyerekeimen végigment 2 nap alatt kis kellemetlenséggel, az ő gyerekei egy hétig infúzión voltak kórházban, mert kiszáradtak. Hát szerintem marhára nem mindegy, maradjunk annyiban.
15/22 anonim válasza:
Bárányhimlő ellenit és a Neisvac-ot.
A rota ellenit akartam még,de azt sajnos az én gyerekemnek nem lehetett.
16/22 anonim válasza:
Rotaról kicsúsztunk, későn olvastam róla, de szerencsére semmi baj nem adódott, második gyerek sem kapott, neki sem lett baja. Kullancs encefalitist kapott az első, mert sokat járunk kirándulni erdőbe.
18/22 anonim válasza:
Mindet beadattuk, mind a 4 gyerekünknek.
Szerettük volna, ha minél nagyobb a valószínűsége, hogy túléli a gyerekkorát.
19/22 anonim válasza:
Rota, es mindket fajta agyhartyagyulladas elleni.
20/22 anonim válasza:
Természetesen minden elérhető oltást megkapott, még csak kósza gondolatként sem merült fel más opció.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!