Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen nem kötelező oltást...

Milyen nem kötelező oltást adattál be a babádnak és miért döntöttél úgy?

Figyelt kérdés
2024. jan. 4. 13:41
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Agyhártya gyulladás , rota.
2024. jan. 4. 15:00
 12/22 anonim ***** válasza:
59%
Mindent, amit csak lehetett. Ismerős első gyereke amiatt halt meg, hogy nem oltatták be valamelyik nem kötelező oltással...
2024. jan. 4. 15:07
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
10 hónapos, eddig mindent megkapott az ajánlottakból is. 2x Rota, 2x Neisvac-C, 2x Bexsero. Egy évesen kapja az újabb ismétlőt legközelebb.
2024. jan. 4. 15:16
 14/22 anonim ***** válasza:
67%
Én is mindent beadatok, amire csak lehet kapni oltást. Őszintén, mivel ártok neki kevésbé, ha minden ellen kap egy kis immunizációt potenciálisan feleslegesen, vagy ha valamit elkap védelem nélkül, és 100%-os erővel teríti le? Nem kell feltétlenül egy agyhártyagyulladásra gondolni, amibe pillanatok alatt belehalhat (Bexsero, természetesen megkapták mindketten), elég csak egy ROTA, egy barátnőm nem adatta be, mert a gyerekorvos szerint felesleges, úgyis elkapja a gyerek. És tényleg, csak az a különbség, hogy míg az én gyerekeimen végigment 2 nap alatt kis kellemetlenséggel, az ő gyerekei egy hétig infúzión voltak kórházban, mert kiszáradtak. Hát szerintem marhára nem mindegy, maradjunk annyiban.
2024. jan. 4. 15:37
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Bárányhimlő ellenit és a Neisvac-ot.

A rota ellenit akartam még,de azt sajnos az én gyerekemnek nem lehetett.

2024. jan. 4. 15:56
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Rotaról kicsúsztunk, későn olvastam róla, de szerencsére semmi baj nem adódott, második gyerek sem kapott, neki sem lett baja. Kullancs encefalitist kapott az első, mert sokat járunk kirándulni erdőbe.
2024. jan. 4. 16:05
 17/22 anonim ***** válasza:
66%
Mindet beadattam.
2024. jan. 4. 16:39
 18/22 anonim ***** válasza:
53%

Mindet beadattuk, mind a 4 gyerekünknek.

Szerettük volna, ha minél nagyobb a valószínűsége, hogy túléli a gyerekkorát.

2024. jan. 4. 19:34
 19/22 anonim ***** válasza:
53%
Rota, es mindket fajta agyhartyagyulladas elleni.
2024. jan. 4. 20:05
 20/22 anonim ***** válasza:
38%
Természetesen minden elérhető oltást megkapott, még csak kósza gondolatként sem merült fel más opció.
2024. jan. 4. 20:34
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!