Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi volt a legnagyobb hazugsag,...

Mi volt a legnagyobb hazugsag, amit a gyereknevelessel kapcsolatban mondtak neked?

Figyelt kérdés

A hazugsag szo talan nem a legmegfelelobb, arra gondolok, hogy valaki nagyon allitott valamit, hogy az marpedig biztos ugy van, de kozben meg a valosag azert mas volt :D

Nalunk a legnagyobb ilyesmi az volt, amikor a barataink azt mondtak, hogy naluk a baba alkalmazkodik hozzajuk, nincs nagyon rutin, alszik, amikor faradt es ott, ahol epp vannak. Es ok szoktattak erre a gyereket, tegyek en is igy.

Na nalunk ez teljesen mashogy alakult, szigoruan tartani kell a rutint, kulonben vilagvege van. Es nem en szoktattam igy persze, a kisfiam ilyen tipus. Nem is lehet szerintem.

jan. 4. 12:44
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
58%
Rengeteget hallgattam, hogy milyen szörnyű lesz, el hozok, aranyerem lesz még hajhullas stb aztán majd megszunok nőnek lenni, nem lesz időnk szexelni kb minden szar lesz. Hát nem jött be. Minden remekül működik már 4 éves, minden korszakot imádok pedig segítségem nincs. 3 évesen aludtam át először az éjszakát de nem fogtam fel tragediakent. Egyetemre járok, dolgozok és boldog házasságban élek, vékonyan ugyanomugy magassarkuban, csinosan. Nem is tetszik a nagy megmondóknak :D
jan. 4. 17:33
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
#21 akkor marha nagy mázlid van!
jan. 4. 17:43
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
A barátnőm tönkrement, fogai kihullottak. Szörnyű nézni.
jan. 4. 17:45
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

Legnagyobb hazugságok ezek a hatalmas nagy megmondások, meg igazságok, mintha minden nő és gyerek meg család tökéletesen 100% egyforma lenne és pontosan és tökéletesen ugyanúgy működne.

Van akinek a kisbaba kor nehéz, van akinek a dackorszak, van akinek a kamaszkor. Mindegyiküknek igaza van, mert az ő saját szubjektív véleményük igaz, nekik tényleg az a legnehezebb, az ő gyerekükben tényleg az a nehéz.

Ez a szájkarate, hogy melyik a rosszabb, teljesen értelmetlen, mert olyan, mint arról vitázni, hogy a matek vagy a történelem könnyebb, esetleg a kémia. Kinek mi...

jan. 4. 19:18
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
Egyelore az en 10 eves lanyom cuki, hallgat rank es olyan intha kis baratnom lenne, egyutt vasarolunk,plazazunk,arkadozunk,jo termeszetu,kedves aranyos, vicces,mindenhol szeretik. A leckenel nogatni kell,de megcsinalja. Ennyi. Mindig mondja anya,en azt mondom es csinalom,amit te mondasz. En is ilyen kamasz voltam, nem lazadtam, hazamentem suli utan, olvastam,kutyaztam macskaztam az udvaron es ennyi. :) ettol fuggetlenul lehet megvadul, de akkor nem tudom mi lesz. Egyelore mindent meg lehet vele beszelni es nincs vele gond.
jan. 4. 20:05
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy ösztönösen tudni fogom, hogy miért sír. Hát nem tudtam, meg kellett figyelni, hogy rájöjjek, de néha még most is csak tippelek, pedig ez már a második gyerek.
jan. 4. 21:11
 27/28 anonim ***** válasza:

21-es, igen, mostanában nagy divat lett beijeszteni a gyereket tervező párokat, hogy ilyen szar lesz, olyan szar lesz, össze fogtok omlani, nem tudjátok mit vállaltok, megszűntök létezni, nem lesz szex, stb.

Aztán kiderül, hogy közel sem olyan szar, mint amilyennek beállították.

jan. 5. 15:20
 28/28 anonim ***** válasza:

Csak elveszik a kedvüket a gyerekvállalástól.

27-es voltam

jan. 5. 15:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!