Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 10 hós körüli babátok megeszik...

10 hós körüli babátok megeszik egy egész üveg bébipapit az étkezéseknél? Vagy változó? Miből mennyit eszik körülbelül? Mármint a reggelinél, tizórainál, ebédnél. Stb

Figyelt kérdés
2010. okt. 22. 15:55
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Amikor a fiam 10 hónapos volt, örültem ha fél üvegnyi kaját megevett. Már egy éves múlt és most eszik egy üvegnyi mennyiséget, míg más babák a dupláját. reggelire általában fél doboz joghurt elég neki, nagyon ritka ha 1 dobozzal elfogy.
2010. okt. 22. 16:04
 2/7 anonim ***** válasza:

10 hónapos a fiam és van, hogy meg kell bontsak egy másik üveget is, mert nem elég neki egy. Mindenből sok kell neki, annyit eszik, mint egy 2-3 éves gyerek. Reggeli 1 szelet kalács, vagy fél kakaóscsiga teával, tízórai egy egész gyümölcs, ebéd az kb. 30 dkg csúszik le neki, tízórai egy nagy pohár joghurt (150 grammos), vacsi pedig 2 virsli zsemlével.

Na jó, de az én fiam 12 kiló és sosem voltak evési gondjai, nem bírjuk "koplaltatni", egyszerűen ordít az ételért, könnyebb ruházni, mint etetni. :)

2010. okt. 22. 16:13
 3/7 anonim ***** válasza:
Az én 8 hónaposom is megeszik egy üveggel. Akár tízórai gyümölcsről van szó, akár ebédre husis zöldségpüréről. Pedig ő nem is nagy darab, mert 7,5 kg körül van.
2010. okt. 22. 16:31
 4/7 anonim ***** válasza:

Ajaj,van,hogy másfél üveggel eszik,mert nem elég neki.Most volt 10 hónapos,kb.5 hónapos korától megeszik 1 üveggel.

Reggel és este tejpépet eszik,ebből 200-250 ml körül alkalmanként.Kétszer eszik főzeléket egy nap,igy fogy el általában 3 üveg,vagy,ha én főzök,akkor olyan,4 dl körül összeszen.

Krémtúrót is nagyon szereti,ebből egyszer eszik egy nap,de akkor két dobozzal.Ha nem krémtúrót kap uzsira,vagy tizóraira,akkor gyümölcsör eszik,mondjuk nem nagyon szereti őket,de azért megeszi.

Ha meglát minket enni,akkor szinte örjöng,hogy megkostolhassa.Nagyon szereti a hasát,mondjuk látszik is rajta,mert 10.5 kg.

2010. okt. 22. 17:32
 5/7 anonim ***** válasza:
Én nem bébiételt adok neki, hanem magam főzök, de a mennyiséget kb. tudom. Több, mint egy üvegnyi mennyiséget eszik meg egy étkezésre. De vannak napok, amikor egész keveset eszik. Én még reggel-este tápszert adok, tízórai-uzsi gyümölcs, ebédre pedig főzelék. Próbáltam már vajas kenyeret adni neki, de eddig nem nagyon kellett neki.
2010. okt. 22. 22:07
 6/7 A kérdező kommentje:
Én is főzöm neki a főzelékeket, csak átrakom kisüvegekbe, ezért igy kérdeztem. Ő is van, hogy megeszik egy üveggel, de most, hogy bújtak felül a fogai, igy van amikor kevesebbet eszik, mondjuk csak fél üveggel, ő is szivesen eszik velünk, a mi tányérunkból, vagy volt olyan is, hogy alig evett mást, csak cicizett, de nem erőltettem neki, először kicsit furcsa volt, meg féltettem, de most már annyit eszik, amennyit kér, és nem aggódom, megkinálom cicivel is, de valamikor ő is kéri, huzigálja a felsőmet :) Mondjuk ő is egy hónpja volt utoljára megmérve, kicsivel több volt, mint 10 kiló, úgyhogy ő sem kicsi baba :)
2010. okt. 22. 23:06
 7/7 A kérdező kommentje:
Még felül bújik egy fogacska, és remélem, amire az kibújik, és nem jön a többi, addig legalább visszaáll a rend :)
2010. okt. 22. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!