Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy engedjem el a pánikot?

Hogy engedjem el a pánikot?

Figyelt kérdés

Két gyerekem van, egy 4 éves és egy 1 hónapos.

Most derült ki, hogy a férjem többet lesz vidéken (munka miatt) és ott is alszik majd. Lesz, hogy egy hetet vagy többet is folyamatosan.

Nagyon nem tudom elképzelni hogy viszem egyedül a “boltot”.

Segítségünk egyáltalán nincs, se nagyszülők, se barátok (kisgyerekesek ők is).

Nyugtassatok meg, hogy azért nem fog felrobbanni a ház😅

Van egy kutyánk is, aki durva koszt hord be, napi szinten kell takarítani az egész házat (kétszintes, nagy ház).

2023. dec. 31. 12:36
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Arra egyébként számíts, hogy qrvára eleged lesz abból, hogy rád marad sokkal inkább a két gyerek és ha nem vált munkahelyet rossz vége lesz. Nemhiába pánikolsz...
2023. dec. 31. 16:37
 12/28 anonim ***** válasza:
81%
Szóval a baba rovására mehetnek a dolgok, de a kutyáéra nem.
2023. dec. 31. 16:59
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen felállásban egy ismerős anyuka fél év után azt mondta hogy egyedülállóként él, neki teher az életükben ki-be járó apukához igazodni, miután egy nehezen, de működő rendszert kialakított egyedül. Inkább változtassanak vagy tényleg egyedülálló lesz, de az a csiki-csuki nem jó. Gondold át jól, mit akartok.
2023. dec. 31. 17:00
 14/28 anonim ***** válasza:
47%
Ja, én is csak olvastam, hogy a kutya is előbbre van, mint a baba. Remélem trollkodik valaki. Hihetetlen, hogy ilyen "nőknek" van 2 gyermeke, másnak meg 1 se pedig imádná.
2023. dec. 31. 17:04
 15/28 anonim ***** válasza:
48%
Én nem értelek titeket. Nem mondta senki, hogy előbbre való a kutya, de akármilyen hihetetlen sok helyen a kutya is családtag. Nálunk se lesz kidobva a 2 kilós kis Yorki a lakásból mert jön a baba, ő a másik gyerekünk, akit ugyanúgy szeretünk. Egyébként ő is futkozik a sárban, van tappancstörlője, amivel mindig megtöröljük a lábát és meg is van oldva a sár probléma
2023. dec. 31. 17:33
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
15# Nem erre írták szerintem. Ez egyértelmű. Hanem a kérdező írta,hogy a pici meg sírva lesz hagyva,mert nem tud kétfelé szakadni. Erre írták,hogy a kutya előbbre való. Én így értelmezem.
2023. dec. 31. 17:45
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell sírni hagyni a gyereket, de ha az apukának ilyen jó munkahelye van ami miatt megéri egyedül hagyni Anyukát a 2 gyerekkel, akkor minimum fizessen egy bejárónőt. Egyébként az ilyen felállásoknál szokott megcsalás vagy válás lenni a végén
2023. dec. 31. 17:55
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

A férj munkáját valahol megértem, mert pénzből éltek. De babát sírni hagyni nagyon nem jó megoldás szerintem. Valamit el kell engedni, persze, de nem a gyerek érdekét, biztonságérzetét.

Ha a kutyával kapcsolatban nem tudsz megoldást találni (egyértelműen evvel kellene, mert a takarítást megint nem lehet elengedni), akkor keress erre valamit. Pl. egy takarítónőt, aki minden nap kitakarítja az alsó szintet, amit a kutya összedzsuváz. Ha már a férjed ilyen jól keres, legyen látszata is, ne a gyerek szenvedjen a kutya miatt (túlterhelt anyjától).

2023. dec. 31. 18:14
 19/28 anonim ***** válasza:
46%
Én meg téged nem értelek, 15-ös. Ugyanúgy szereted? Ilyenkor szoktam kérdezni a naaagy állatbarátokat, hogy melyik temetésén sírnál jobban? Na, érzed már, mekkora ökörséget írsz?
2023. dec. 31. 18:16
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen jogos a pánikod.

Tudod, az egyszeri egy hétből nagyon hamar lesz rendszeres egy hét. Ugyanis mire fog hazajönni a férjed? Egy kizsigerelt feleséghez, koszos házba. A gyerekek odalesznek érte, és minden általad élhető rendszer fel lesz borítva. Ami egyértelműen konfliktushoz vezet.

Egy dologban látom a reményt, ha abból a jó magas fizetésből, amiért képes az apa otthagyni a családját, minimum egy takarítónőt, időnként bébiszittert fizet. Minimum.

2023. dec. 31. 18:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!