Hogy engedjem el a pánikot?
Két gyerekem van, egy 4 éves és egy 1 hónapos.
Most derült ki, hogy a férjem többet lesz vidéken (munka miatt) és ott is alszik majd. Lesz, hogy egy hetet vagy többet is folyamatosan.
Nagyon nem tudom elképzelni hogy viszem egyedül a “boltot”.
Segítségünk egyáltalán nincs, se nagyszülők, se barátok (kisgyerekesek ők is).
Nyugtassatok meg, hogy azért nem fog felrobbanni a ház😅
Van egy kutyánk is, aki durva koszt hord be, napi szinten kell takarítani az egész házat (kétszintes, nagy ház).
A férj munkáját valahol megértem, mert pénzből éltek. De babát sírni hagyni nagyon nem jó megoldás szerintem. Valamit el kell engedni, persze, de nem a gyerek érdekét, biztonságérzetét.
Ha a kutyával kapcsolatban nem tudsz megoldást találni (egyértelműen evvel kellene, mert a takarítást megint nem lehet elengedni), akkor keress erre valamit. Pl. egy takarítónőt, aki minden nap kitakarítja az alsó szintet, amit a kutya összedzsuváz. Ha már a férjed ilyen jól keres, legyen látszata is, ne a gyerek szenvedjen a kutya miatt (túlterhelt anyjától).
Teljesen jogos a pánikod.
Tudod, az egyszeri egy hétből nagyon hamar lesz rendszeres egy hét. Ugyanis mire fog hazajönni a férjed? Egy kizsigerelt feleséghez, koszos házba. A gyerekek odalesznek érte, és minden általad élhető rendszer fel lesz borítva. Ami egyértelműen konfliktushoz vezet.
Egy dologban látom a reményt, ha abból a jó magas fizetésből, amiért képes az apa otthagyni a családját, minimum egy takarítónőt, időnként bébiszittert fizet. Minimum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!