Hány perces sétát szoktatok tenni a babával? Mi van hogy 1-2 óra hosszát is. Az nem sok? 10 hónapos lesz
Figyelt kérdés
2023. dec. 28. 15:16
1/8 anonim válasza:
Nem sok, miért lenne az? A levegőzést nem lehet túladagolni. Amíg jól esik nyugodtan sétáljatok.
2/8 anonim válasza:
Miből gondolod, hogy sok lenne? A hideg miatt? Júliusban született a gyerekem, első télen 2-3 órát simán sétáltam vele, ő pedig jókat aludt.
3/8 anonim válasza:
Már az októberi babával is sétáltunk anno az első telén 1-2 órákat, nem lett senkinek semmi baja. Most 6 hónapos a kistesó, vele is simán megyünk, közben a nagy biciklizik mellettünk.
4/8 flora08 válasza:
Egyáltalán nem sok. A fiam októberi, télen ha elaludt a babakocsiban másfél-kétórát sétáltunk vele. Amikor jött a jóidő, és már sport babakocsit használtunk, imádott nézelődni, délelőtt-délután sétáltunk legalább egy órát, de volt, hogy hosszabbat.
5/8 anonim válasza:
Volt hogy 3 4 órás túrán voltunk vele. Abszolút nem sok.
6/8 anonim válasza:
Simán legyaloglok vele napi 6-8 kilométereket. Szerintem nem sok, ha te is élvezed, ő is, akkor nem látom a problémát. :)
7/8 anonim válasza:
Hát mi kempingezni voltunk 6 hónapossal. Korábban meg túrázni, ami egész napos volt. Az elejétől fogva kint alszik a teraszon napközben. (kivéve nyáron a kánikulában). Amúgy meg lassan 2 éves és egyáltalán nem beteges. Sokszor még bringán is viszem ilyen időben is.
8/8 anonim válasza:
Minimum egy óra, kivéve, ha nagyon nyűgös, de az ritka szerencsére, mert ha álmos, akkor elalszik a babakocsiban.
Amúgy meg átlagosan másfél óra, jobb napokon délelőtt-délután is megvan ennyi. 10 hónapos.
Szeretem a sötétben is levinni délután, 4 óra után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!