10 hónapos babaval nyaralás? Olaszországba mennénk családilag autóval . 9 óra az út. Bevallalnatok?
Én éjjel indulnék a helyetekben alvás időben. Így is lehet felébred ha megálltok tankolni vagy mosdó miatt, de egyhuzamban biztosan többet alszik majd mintha nappal mennétek.
Jó nyaralást!
Mi közel 6 hónapos babával voltunk pár hete Szlovéniában.
Délelőtti alvás idejèben indultunk. Abszolút semmi gond nem volt az úton. A nagyobbik gyermekem miatt álltunk meg egyszer a benzinkúton,mert pisilnie kellett+ egyszer miattam,mert éhes lettem és megálltunk a Mekiben. Vissza egyáltalán nem figyeltünk az alvás idejére, de akkor is megálltunk egyszer enni + megnèztük a bledi tavat.
Így hosszúra sikeredett a nap.
A babával semmi,de semmi gond nem volt.
Nyáron megyünk Horvátországba is.
Ez az út volt a próba,de mivel tökéletesen sikerült, így bátran megyünk oda is.
Készültem egyébként játékokkal, órákig képes mondókákat hallgatni, amiben csak én szoktam elfáradni+ telora is töltöttem le dalokat,mondókakat,de nem volt rá szükség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!