Tényleg őrült lennék amiatt, mert a babák a mindeneim?
Figyelt kérdés
Ha meglátok egy kisbabát például az utcán a babakocsiban, egy képen/videóban vagy akárhol, muszáj megnéznem őket, mert annyira édesek, a puha kis testük, a pici hajuk mindig megolvasztják a szívemet, és fogni is nagyon jó őket.
Valamelyik nap beszélgettünk az egyik barátnőmmel aki nem szeretne gyereket, és valahogy szóba kerültek a babák, én pedig mondtam hogy én nagyon szeretem őket, ő meg ki volt akadva, hogy úristen mit lehet rajtuk szeretni amikor folyton ordítanak és azt sem tudod, mi a bajuk, meg csak összehányják, összekakilják magukat és csupa tehetetlenek.
Most akkor én vagyok a hülye, hogy számomra meg borzasztóan cukik?
2023. dec. 25. 15:36
11/11 anonim válasza:
Az emberek nem egyformák, már biztosan észrevetted. Van aki kígyót szeret tartani, lehet az neked nem tetszik. Én sosem olvadoztam a babaktol, mégis van gyerekem, ő tetszik, de a többi nem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!