Párotok hogyan reagált a kisbabátok nemére? Vagy te
hogyan reagáltál a kisbabátok nemére amikor kiderült,
hogy nem az a nemű baba növekszik a hasadban, amit "
elképzeltetek"?
Figyelt kérdés
Kisfiút szeretett volna vagy kislányt? Ha az ellenkezője fog születni , mint amit elképzelt, akkor arra hogy reagáltatok? Te mit szerettél volna?
Természetesen egészséges gyereket, MINT MINDENKI.
De azért mindenki fejében megfordul hogy kislányt vagy kisfiút szeretne-e?
Két gyereket terveztünk, és nekem az volt az erős elképzelésem, hogy elsőre lány legyen, másodszor már nincs kívánság. Amúgy a családomban 2 lány volt az átlag, így én is erre készültem.
Elsőre lányunk lett, de nem tipikus lány. Másodszor fiunk lett, ő is mellőzi a szteretipikus viselkedést. Így mellettük megtanultam, hogy a szülő akarhat és elképzelhet bármit, majd a gyerekek döntenek, milyenek lesznek.
2023. dec. 22. 14:38
22/27 anonim válasza:
Lányt vártunk mindketten, fiú lett. Egy kicsit megijeszt a tudat hogy a fiúk világáról nem sokat tudok, de amit igen az se túl pozitív. Kicsit szomorú vagyok hogy én leszek a másik nagymama, mivel több gyerek nem lesz a terveink szerint. Kicsit sajnálom hogy a lányos dolgokból nem tudom úgy kivenni a részem majd. De egyébként imádjuk, nem furcsa, teljesen természetes hogy ő a mienk, és tökéletes számunkra. Még kicsi így nem is nagyon van még különbség.
2023. dec. 22. 17:14
23/27 anonim válasza:
Nem volt kifejezett vágyunk. Annyi év után végre sikerült teherbeesni (lombikkal), tényleg nem drukkoltunk egyik nemnek sem.
De nekem az elejétől megérzésem volt, hogy fiú, a férjemnek meg, hogy lány. De ez nem vágy volt, csak tippelés.
Így aztán amikor kiderült, nagyon örültünk, hogy már tudjuk, hogy fiú lesz. Nekem a nemének kiderülése azért volt várva várt, mert még közelebb jutottam ahhoz, hogy elhiggyem, hogy tényleg gyerekünk lesz. Így még valóságosabb lett.
2023. dec. 22. 17:55
24/27 anonim válasza:
Elsőnél nem vártunk semmit, mert egy rákszűrés alatt szembesítettek vele, hogy 18 hetes terhes vagyok és kislány. Így esély sem volt elgondolkozni, hogy mit szeretnénk. Második gyereknél én lányt szerettem volna, férjemnek teljesen mindeg volt. Ő is lány lett.
2023. dec. 22. 18:19
25/27 anonim válasza:
Első férjemmel én lányt akartam, neki mindegy volt.
Másodikkal mindketten lányt akartunk. Én azt szoktam meg, neki meg van 2 fia.
Így hát mindkét lányom igazán örömteli fogadtatásba érkezett.
Sose tudtam magam fiúval elképzelni, pedig a másodiknál először azt hittem az lesz, ráadásul 12 hetesen meg se mondták a nemét. Néztem a kisfiús anyukákat, de úgy se ment.
2023. dec. 22. 18:29
26/27 anonim válasza:
Az első terhességem ikrekkel volt. Mivel én mindig lányos anyukának képzeltem magam és nagyon vágytam egy olyan igazi anya-lánya kapcsolatra, ami nekem nem adatott meg, ezért minimum egy lányt nagyon szerettem volna. Végül kiderült, hogy 2 fiú. Kicsit csalódott voltam, mert tudtam, hogy 2 gyereknél nem vállalunk többet és soha nem lehet majd lányom. Végül az élet közbeszólt és mindkét babát elvesztettük 😔😔. Az elvesztésük után pár hónappal újra várandós lettem. Nagyon bíztam a kislányban és földöntúli boldogságot éreztem amikor megtudtam, hogy kislány. Férjem részéről ő az egyetlen lány unoka, a nagyszülők szeme fénye, apa kicsi hercegnője. Egy tündér. Imádom. Most ismét várandós vagyok. Talán azért vágytam egy picit jobban kislányra, mert abban már van tapasztalatom de megmondom őszíntén nagyon megkönnyebbültem és nagyon boldog voltam, amikor kiderült, hogy most ismét kisfiút várok. Izgatottam várom, hogy megszülessen és legyen egy kis hercegem is. 🥰
2023. dec. 22. 20:54
27/27 anonim válasza:
Mindig is lányos szülőknek képzeltem el magunkat, hiába tudtam, hogy 50-50% az esély, fel sem merült bennem, hogy kisfiunk lesz. Aztán a 12 hetes ultrahangon egyértelműen látszott, majd 15 hetesen megerősítette a dokim, hogy kisfiú. Nehezen fogadtam el, ami miatt szörnyű bűntudatom is volt, de nem tudtam máshogy érezni. Fura érzés volt bennem, mert egyrészt találtam abban örömöt, hogy fiú, de közben nagyon csalódott voltam, hogy nem lány. Most lesz nem soká a 19 hetes genetikai, a férjem még reménykedik, hogy mégis kislány, de szerintem erre nem igazán van esély. Örül annak is, hogy kisfiú, de Ő is nehezen engedi el a képet, ami a fejünkben volt egy kislányról.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!