Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Párotok hogyan reagált a...

Párotok hogyan reagált a kisbabátok nemére? Vagy te hogyan reagáltál a kisbabátok nemére amikor kiderült, hogy nem az a nemű baba növekszik a hasadban, amit " elképzeltetek"?

Figyelt kérdés

Kisfiút szeretett volna vagy kislányt? Ha az ellenkezője fog születni , mint amit elképzelt, akkor arra hogy reagáltatok? Te mit szerettél volna?

Természetesen egészséges gyereket, MINT MINDENKI.

De azért mindenki fejében megfordul hogy kislányt vagy kisfiút szeretne-e?

2023. dec. 22. 09:08
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
87%
Én inkább kisfiút szerettem volna, talán azért, mert jómagam is fiús beállítottságú vagyok. És a terhesség alatt is többször álmodban, hogy fiam lesz,kissé beleéltem magamat. De kiderült, kislány lesz, eléggé csalódott is voltam, pedig tudtam hogy 50-50% az esély mindkettőre. Csak 1-2 napig tartott a lehangoltság, utána egyre jobban elfogadtam, hogy lányom lesz. Nem bántam sem. Sőt, nagyon örültem és vágytam rá. Páromnak teljesen mindegy volt, ő például kifejezetten őrült, hogy lányt vártunk, nagyon örült neki.
2023. dec. 22. 09:14
 2/27 anonim ***** válasza:
90%

Valamiért amikor gyerekről beszéltünk, meg amikor megfogant a baba, kisfiúra asszociáltunk egyből. Fiú néven nem is kellett gondolkoznunk, meg sem beszéltük, mégis egyértelmű volt a neve.

Aztán a 18. hét körül már biztosra mondták, hogy kislány. A vizsgálat után beültünk a kocsiba és csak néztünk magunk elé döbbenten... kislány.

Egyikünk sem szólt ezen kívül semmit, emészteni kellett ezt az információt.

Amikor hazaértünk, a férjemnek, amint levette a cipőjét, első dolga az volt, hogy rákeresett a női keresztnevek listájára. Kijelentette, hogy most azonnal keressünk neki nevet. Vagy 2 óra beszélgetés, jegyzetelés stb. után megtaláltuk. Szerintem onnantól át is állt rá az agyunk, és már valóban kislányt vártunk.

De nálunk tényleg az volt a legfontosabb, hogy egészséges legyen, csak valamiért azt hittük, hogy fiús család leszünk. De nem. És jól van ez így, a férjem igazi lányos apuka, nagyon jól áll neki a kislányunk. Mindketten oda vagyunk érte. Mostmár azt se bánjuk, ha a következő is az lesz.

2023. dec. 22. 09:22
 3/27 anonim ***** válasza:
95%
Világéletemben kislányt akartam. 2 fiam lett. Nagyon érdekes, de se akkor, se azóta nem vagyok csalódott, nincs bennem vágyakozás kislányra. Nem tudom, ez min múlik.
2023. dec. 22. 09:23
 4/27 anonim ***** válasza:
71%

első gyereknél fel sem merült bennünk, hogy ő lány is lehet. első naptól, hogy megtudtuk a terhességem, mindenki egyből Beninek hívta. (a neve 2 éve már megvolt :D )

mikor kiderül, valóban fiú, természetes volt mindenkinek.

eredetileg úgy akartuk, 1 fiú majd egy lány. (nyilván nem kívánságműsor, csak reménykedtünk)

de én annyira imádtam fiús anyuka lenni, férjem is jobban beleélte magát, így mikor a 2.gyerek érkezését megtudtuk, ott is fiút szerettünk volna inkább.

17hetesen derült ki. lány.

én elsírtam magam a doki elött.

sírva hívtam a férjemet, miután kijöttem, hogy lány lesz. lefagyott, majd megkérdezte, hogy ez ellen még lehet valamit tenni? :D

kb aznap tartott ez a sokk, utána pedig szeretettel vártuk a lányunkat. mostmár 2 éves, 5 fiúért se adnánk oda :D

2023. dec. 22. 09:25
 5/27 anonim ***** válasza:
100%
Kislanyt szerettunk volna mindketten attol a perctol kezdve, hogy eletunkben eloszor felotlott a gondolat, hogy gyerekunk legyen. De tudtuk, hogy fiu lesz, mar a pozitiv tesztnel. A 12. heti ultrahangon meg is mondtak, hogy kisfiu. Onnantol nem is tudtunk volna kislanyt elkepzelni. 1 eves, mindketten imadjuk.
2023. dec. 22. 09:32
 6/27 A kérdező kommentje:

Érdekes egyébként hogy a legtöbb pár fiút szeretne.Mármint a leendő apukák, nagyrészt fiút szeretnének.

Nálunk nem. Kislányt szerettem volna kiskorom óta, a férjem úgyszint.Kislány lett 😊

Azt mondta ha a 2.baba is lány lesz, ő lenne a legboldogabb a világon. Én is. Engem nem hajt az az elv, társadalmi szokás, hogy legyen egy fiú egy lány. Ha két lányunk lesz sem baj ha nem lesz fiúnk :) De érdekes a % hogy mennyien szeretnének fiús anyukák, apukák lenni :)

2023. dec. 22. 09:38
 7/27 anonim ***** válasza:
100%

Első gyerekem kislány lett, mindig is kislányt akartam.

A második gyerekem fiu lett, fiút is akartunk a kislány mellé.

Úgyhogy én boldog vagyok,mert megkaphattam a fiamat és a lányomat is.Pont abban a sorrendben ahogy vágytam rá.

2023. dec. 22. 09:48
 8/27 anonim ***** válasza:
14%
Ahogy írtad, legyen egészséges! Amúgy is, majd tinikorában eldönti melyik szeretne lenni :D
2023. dec. 22. 09:52
 9/27 anonim ***** válasza:
100%

Mi mindketten lányt akartunk, de valamiért a szonográfus már a semmire azt mondta a 12 hetes uhn, hogy fiú. Nem voltunk csalódottak egyáltalán, csak aggódtunk, mert nincs olyan férfinév, ami tetszene mindkettőnknek. Lett egy talán megoldásunk, de a második trimeszterin fixre lányt mondtak, lány is lett.

A barátnőméknél viszont a férje hajthatatlan volt, azt mondta, ki lesz akadva, ha a második is lány, mert egyszerűen ő nem tud mit kezdeni a lányokkal, és ez tényleg így is van, az elsővel se tudott olyan belsőséges kapcsolatot kialakítani. Fiuk lett, nagyon nagyon örültek neki mind.

2023. dec. 22. 09:55
 10/27 anonim ***** válasza:
100%

Az elsőnél határozottan úgy gondoltam fiam lesz. Hisz én sem vagyok az a lányos lány, mihez kezdenék egy lánnyal 🤔🫣 36.héten derült ki, hogy lány. Sokként ért, de hamar átlendültem ezen. Férjemnek mindegy volt, ő bárminek ugyan úgy örült volna.

A másodiknál kijelentettem tuti megint lány lesz, 30.héten kiderült lány lesz 😂

A harmadiknál határozottan kijelentettem nekem nem lehet fiam csak is lány. 24.héten kiderült lány. 🤣

Férjem abszolút lányos apuka, én bár imádom a lányaim és semmi pénzért nem adnám egyiket sem, szívem mélyén vágyakozom egy kisfiú után, de 4. már nem lesz. Az is biztosan lány lenne 🤣🫣

2023. dec. 22. 10:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!