Párotok hogyan reagált a kisbabátok nemére? Vagy te hogyan reagáltál a kisbabátok nemére amikor kiderült, hogy nem az a nemű baba növekszik a hasadban, amit " elképzeltetek"?
Kisfiút szeretett volna vagy kislányt? Ha az ellenkezője fog születni , mint amit elképzelt, akkor arra hogy reagáltatok? Te mit szerettél volna?
Természetesen egészséges gyereket, MINT MINDENKI.
De azért mindenki fejében megfordul hogy kislányt vagy kisfiút szeretne-e?
Valamiért amikor gyerekről beszéltünk, meg amikor megfogant a baba, kisfiúra asszociáltunk egyből. Fiú néven nem is kellett gondolkoznunk, meg sem beszéltük, mégis egyértelmű volt a neve.
Aztán a 18. hét körül már biztosra mondták, hogy kislány. A vizsgálat után beültünk a kocsiba és csak néztünk magunk elé döbbenten... kislány.
Egyikünk sem szólt ezen kívül semmit, emészteni kellett ezt az információt.
Amikor hazaértünk, a férjemnek, amint levette a cipőjét, első dolga az volt, hogy rákeresett a női keresztnevek listájára. Kijelentette, hogy most azonnal keressünk neki nevet. Vagy 2 óra beszélgetés, jegyzetelés stb. után megtaláltuk. Szerintem onnantól át is állt rá az agyunk, és már valóban kislányt vártunk.
De nálunk tényleg az volt a legfontosabb, hogy egészséges legyen, csak valamiért azt hittük, hogy fiús család leszünk. De nem. És jól van ez így, a férjem igazi lányos apuka, nagyon jól áll neki a kislányunk. Mindketten oda vagyunk érte. Mostmár azt se bánjuk, ha a következő is az lesz.
első gyereknél fel sem merült bennünk, hogy ő lány is lehet. első naptól, hogy megtudtuk a terhességem, mindenki egyből Beninek hívta. (a neve 2 éve már megvolt :D )
mikor kiderül, valóban fiú, természetes volt mindenkinek.
eredetileg úgy akartuk, 1 fiú majd egy lány. (nyilván nem kívánságműsor, csak reménykedtünk)
de én annyira imádtam fiús anyuka lenni, férjem is jobban beleélte magát, így mikor a 2.gyerek érkezését megtudtuk, ott is fiút szerettünk volna inkább.
17hetesen derült ki. lány.
én elsírtam magam a doki elött.
sírva hívtam a férjemet, miután kijöttem, hogy lány lesz. lefagyott, majd megkérdezte, hogy ez ellen még lehet valamit tenni? :D
kb aznap tartott ez a sokk, utána pedig szeretettel vártuk a lányunkat. mostmár 2 éves, 5 fiúért se adnánk oda :D
Érdekes egyébként hogy a legtöbb pár fiút szeretne.Mármint a leendő apukák, nagyrészt fiút szeretnének.
Nálunk nem. Kislányt szerettem volna kiskorom óta, a férjem úgyszint.Kislány lett 😊
Azt mondta ha a 2.baba is lány lesz, ő lenne a legboldogabb a világon. Én is. Engem nem hajt az az elv, társadalmi szokás, hogy legyen egy fiú egy lány. Ha két lányunk lesz sem baj ha nem lesz fiúnk :) De érdekes a % hogy mennyien szeretnének fiús anyukák, apukák lenni :)
Első gyerekem kislány lett, mindig is kislányt akartam.
A második gyerekem fiu lett, fiút is akartunk a kislány mellé.
Úgyhogy én boldog vagyok,mert megkaphattam a fiamat és a lányomat is.Pont abban a sorrendben ahogy vágytam rá.
Mi mindketten lányt akartunk, de valamiért a szonográfus már a semmire azt mondta a 12 hetes uhn, hogy fiú. Nem voltunk csalódottak egyáltalán, csak aggódtunk, mert nincs olyan férfinév, ami tetszene mindkettőnknek. Lett egy talán megoldásunk, de a második trimeszterin fixre lányt mondtak, lány is lett.
A barátnőméknél viszont a férje hajthatatlan volt, azt mondta, ki lesz akadva, ha a második is lány, mert egyszerűen ő nem tud mit kezdeni a lányokkal, és ez tényleg így is van, az elsővel se tudott olyan belsőséges kapcsolatot kialakítani. Fiuk lett, nagyon nagyon örültek neki mind.
Az elsőnél határozottan úgy gondoltam fiam lesz. Hisz én sem vagyok az a lányos lány, mihez kezdenék egy lánnyal 🤔🫣 36.héten derült ki, hogy lány. Sokként ért, de hamar átlendültem ezen. Férjemnek mindegy volt, ő bárminek ugyan úgy örült volna.
A másodiknál kijelentettem tuti megint lány lesz, 30.héten kiderült lány lesz 😂
A harmadiknál határozottan kijelentettem nekem nem lehet fiam csak is lány. 24.héten kiderült lány. 🤣
Férjem abszolút lányos apuka, én bár imádom a lányaim és semmi pénzért nem adnám egyiket sem, szívem mélyén vágyakozom egy kisfiú után, de 4. már nem lesz. Az is biztosan lány lenne 🤣🫣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!