Bevált nektek a BEBA Pro HA Start tápszer?
Szia!
Nekem nincs rá szükségem, a fiam már 15 hónapos, csak azt szeretném elmondani, hogy jó olvasni az ilyen felajánlásokat! Vannak még rendes, önzetlen emberek:-))
Jó egészséget!!
szia
nekem bevált a beba.
előtte milupát kapott de attól nagyon fájt a hasa.így át álltunk a bebára.és ez most jó.
nekem is van egy teljesen bontatlan csomagom ebből a milupa milumil 1 optima nevű tápszerböl amit szívesen elküldöm akinek kell.az egyik zacskó teljesen ép a másikból hiányzik és mivel tényleg csak 3 hétig lehet felhasználni azt nem ajánlom de a másikat nagyon szívesen.
beharagudj kérdező hogy én is ajánlottam de talán többen olvassák és hátha kell valakinek.
második vagyok.
ha kell szívesen oda adom ami van milupa nekünk. nem tudom jó e. az a neve hogy milupa milumil 1 optima. de ha tudsz valakit aki használja neki is szívesen elküldöm de ingyen. én úgysem használom el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!