Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vásárolsz a babádnak használt...

Vásárolsz a babádnak használt ruhát Tesz-Vesz-en, Vaterán?

Figyelt kérdés
Egyáltalán adtok rá használt ruhát? Mennyi idős a baba?
2010. okt. 20. 13:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

igen, cipőt is.

csak használtan veszek mindent(magamnak is)

de inkább angol használtban.

2010. okt. 20. 14:31
 12/17 anonim ***** válasza:
Olyan használt ruhár adok csak rá, amit látok előtte, azaz az internetről nem rendelném meg, de ha látnék egy jó darabot a turiba, akkor megvenném.
2010. okt. 20. 15:01
 13/17 anonim ***** válasza:
14,5 hónapos kislány, teszveszről öltözködik, hülye is lennék ötszörös árat kifizetni azért, hogy 2-3 hónapig hordja a ruhát.... és megengedhetném magunknak, hogy újba járassam. Sőt a nemsokára születendő kisfiamnak, igaz nem teszveszről, hanem ismerőstől, 5500 ftért olyan babakelengyét vásároltam, ami újonnan minimum 40.000 ft lett volna...
2010. okt. 20. 15:02
 14/17 anonim ***** válasza:

Body és rugi újonnan veszek neki, mert valahogy azok nyúlnak rendesen. Minden mást használtan.

Nekem túl drága lett volna a leányzó, hisz havonta 5-6 cm is volt a növekedése :) Szóval havonta teljes ruhatárcsere...anyagi csőd. Rengeteg olyan ruhánk van, ami pl egyszer volt csak rajta, vagy egyszer sem. :( hibátlan stb. Mégsem kell a kutyának sem, mert "használt" és tele van a teszvesz.

16 hónapos, de már javában 2 éves a mérete. :)

2010. okt. 20. 16:59
 15/17 anonim ***** válasza:

Nem

8 hós

Bocsi nem fejtem ki mert párszor már le lettem hurrogva ez miatt....

2010. okt. 20. 22:02
 16/17 anonim ***** válasza:

Vaterán vettem kis ruhákat. Megbántam. Nekem is jobb, ha megtapogathatom.

Engem nem zavar, hogy "használt", mert csqk a valóban szépeket, nekem tetszőeket veszem meg, de a páromat annál inkább, de a B.-ban is dühöng az árak miatt.

Bodykat, pamut rugikat, napozókat, hálózsákokat, főleg a Tescoból vettünk és a minőséggel elégedett még a párom is.:)

2010. okt. 20. 23:42
 17/17 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek!

22:02 Téged is megértelek, így is hogy nem fejtetted ki az álláspontodat:-)

2010. okt. 21. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!