Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vásárolsz a babádnak használt...

Vásárolsz a babádnak használt ruhát Tesz-Vesz-en, Vaterán?

Figyelt kérdés
Egyáltalán adtok rá használt ruhát? Mennyi idős a baba?
2010. okt. 20. 13:40
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

igen, néha vásárolok. 10 hós.

de szoktam bizományiban is vásárolni neki néha.

2010. okt. 20. 13:41
 2/17 anonim ***** válasza:
77%

a kezdetektől turiból öltöztetem csak a body-t veszem újonnan - C&A ból.- de szeretem.. és jóval olcsóbb is.

volt már aki megrökönyödött rajta de amikor kétezerért veszek egy zsák ruhát akkor jó érzés hogy nem csak egy darabot vettem ...

a netes turkálást nem szeretem nekem látni kell a darabokat.

ha találok későbbre valót pl. nyári ruhát jövőre akkor is megveszem mert kenyeret nem kér és jövőre csak elő kell venni és kimosni..

2010. okt. 20. 13:43
 3/17 anonim ***** válasza:
0%

Nem adok rá használt ruhát.

8 hónapos

2010. okt. 20. 13:44
 4/17 anonim ***** válasza:

jav.

a teszveszen is látnám a ruhákat - még mielött valaki kijavit- de más érezni meg válogatni ... és gyakori hogy bár a cimke szerint két évesnek való valójában már rég kinötte csak el van számozva.

2010. okt. 20. 13:45
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
ha lenne pénzem, én se adnék rá használtat, de ezért szoktam vásárolni teszveszen.
2010. okt. 20. 13:45
 6/17 anonim ***** válasza:
Általában kapjuk a nagyiktól a ruhákat, illetve én veszek neki mindig olcsón nem használt ruhát. De vettem például nemrég egy köntöst a kisfiamnak a vaterán 1500 Ft-ért nagyon szép állapotban van, és eddig akárhol néztem, 4000 alatt nem találtam szebbet.
2010. okt. 20. 13:50
 7/17 anonim ***** válasza:

Szia

Nagyon sok mindent vettem már a teszről..

Cipőket,szandálokat,melegítőket,rövidgatyókat,pólókat,rugikat,bodykat,játékokat..és még sorolhatnám,hogy miket vettem már.. Volt hogy nagyon nagyon szépek voltak a ruhák,de olyan is volt,amiben csalódtam már sajnos...

De a legtöbb azok jó állapotúak voltak !

Csak egy példa: egy richter szandi ugye tizenezer ft,én meg megvettem 110 ft-ért,és nagyon szép állapotban van még most is.!

Anyósom nagyon ellene volt még mikor nem született meg a kicsi,de aztán a párom mondta neki egyszer,hogy ha nem tetszik neki,akkor vegyen neki újjat.. :) Na azóta nincs is piszkálódás belőle..! :)

14.5 hónapos a kislányom.

2010. okt. 20. 13:56
 8/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Én is erre gondoltam, hogy sok mindent a töredékéért kínálnak, ha nem tudjuk megvenni az újat jó lehetőség. Én mondjuk az angol használt ruhát nem annyira szeretem, de itt a drágán magyar üzletekben vásárolt holmikat, amiket csak 1 gyerek hordott is be lehet szerezni.

2010. okt. 20. 14:01
 9/17 anonim ***** válasza:

Már két éves a lányom, 74-es mérettől vásárolok neki teszveszről használtat és újat is. Használtan csak angolt veszek, a magyart meg tudom fizetni újonnan is, azért nem adok ki pénzt. Ami újonnan 6000 ft, azt megkapom használtan mondjuk 2000-ért. Mondjuk egy 74-es farmer next farmerkertész nincs elhasználódva, szinte a használat egyáltalán nem is látszi rajta és ha mondjuk tavalyi modell akkor tuti csak egy gyerek hordta.

Olyat amin látszik a használat még játszósnak sem veszek.

2010. okt. 20. 14:13
 10/17 anonim ***** válasza:

Nem,pedig gyakran nézelődöm ezeken az oldalakon.

Azt hiszem,kicsit tartok attól,hogy mi lesz,ha mégsem jó a kiválasztott ruha.

Ahogy Carmen is írta,jobb "élőben" látni,mert már én is ráfáztam a rossz (vagy éppen más) méretezés miatt.

2010. okt. 20. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!