A gyerekorvosunk negyed óra autóútra van. 13 órára kell mennünk oltásra a 1,5 éves kislányommal, azonban ő valamikor 12-12:30 között kezdi az alvási időt ebéd után. Ez a dokit egyáltalán nem érdekli és én sem szívesen tolom már, mert 3 hónapja napolja el valamiért az oltási időpontunkat. Egyébként is dél körülre adogatja mindig az oltási időpontokat.
Vagyis az időpont fix, de hogy a fenébe lehet ezt óriási hiszti nélkül "lehozni"?
Ha voltatok már ilyen helyzetben, vagy csak beleképzelitek magatokat, ti hogyan terveznétek a napot ilyen esetben?
(Babakocsiban nem alszik, autóban igen, de mire elaludna, kelni kell.)
19es és te betegen vitted egészséges tanácsadásra és védőnőhöz, hátha lefertőz mondjuk egy újszülöttet?
2023. nov. 15. 16:20
22/27 anonim válasza:
21# Nálunk beoltatja a kisebb náthásokat is, volt hogy várakoztunk tanácsadáson és volt aki enyhén náthás volt. Ha elvitte nyilván a doki tudott róla. :) De én úgy értelmeztem beteg rendelésre ment a beteg gyerekkel a 19#-es.
2023. nov. 15. 16:54
23/27 anonim válasza:
22es, azt írta először védőnőhöz, majd oltásra. Védőnőhöz se megyünk náthás gyerekkel. Gondolom fordított esetben a kérdező se örülne ha a védőnő menne betegen látogatni.
2023. nov. 15. 17:04
24/27 anonim válasza:
De te gondolod a védőnő előtt el lehet titkolni? Fogadna beteg gyereket vagy mi? :D Ha fogadta, akkor meg gondolom tudta, más már nem volt nála aznap. Ha betegen elvitte, védőnő pedig így fogadta, nem a szülő a hibás, a védőnő tojik a többire.
2023. nov. 15. 17:32
25/27 anonim válasza:
#19 vagyok. Azt írtam, most volt beteg. Volt. Már nem az. Múlt héten volt náthás.
És ma kellett menni védőnőhöz meg oltásra. 2 külön sztori.
2023. nov. 15. 20:25
26/27 anonim válasza:
24, persze, mindig a védőnő a hibás. :-D
2023. nov. 16. 05:50
27/27 anonim válasza:
26# Nem csak. :D A covid alatt, ahol dolgoztam nem engedhettünk be hurutos tünettel senkit, próbált 1-2 ember kijátszani,de gyorsan kiderül ez. Viszont ha én beengedem ennek ellenére, akkor engem fognak seggen rúgni, ő is hibás, de én mint szakember még jobban. Ennyi. :D ő kevésbé, mert sajnos a legtöbb ember tényleg ilyen,hasmenést eltitkolnak, stb.,ez nem új, na de én hogy mosolyogva beengedem holott tudom, azért na... :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!